Kloakrenovering og skybrudssikring på Østerbro

Dato: 31 jan 2019

Som en del af Bygherrens kloakrenoveringsplan ønskede man at sikre sig mod fremtidige kælderoversvømmelser, ud fra erkendelsen af at vejret i fremtiden byder på flere og kraftigere skybrud. I de to klassiske Østerbro-ejendomme beliggende på Masnedøgade 20 og 22-26 var spildevandsbrøndende i så god forfatning, at det var oplagt at eftermontere Hybrid stationer type HVL800 fra Skybrudskompagniet.

Skybrud, skybrudsikring, hybrid station og kloakrenoveringHybrid brønde, hybrid stationer

Individuel tilpasning og dimensionering

Hvert anlæg blev tilpasset og dimensioneret til de fem spildevandsbrønde, så de opfyldte de forudsætninger og kvalitetskrav, der blev stillet. Produkterne der blev anvendt, var Hybrid by-pass stationer type HVL800 fra Skybrudskompagniet, en kombineret højvandslukker og pumpestation velegnet til sikring mod tilbageløb fra hovedafløbssystemet samt installationer, hvor spilde - og regnvand ikke kan frakobles kloaksystemet.

Hurtig installation ved kraftig regn

Perioder med tørke, kraftige skybrud og stigende havvand kommer til at skabe flere og flere problemer i Danmark i takt med, at klimaet bliver varmere. Det største problem i fremtiden bliver vand, og der kommer flere ekstreme regnskyl i perioder. Skybrudssikring bliver derfor et fast element i alle renoveringsprojekter samt nybyg. Havde der i Masnedøgade ikke været en egnet spildevandsbrønd til rådighed, så havde Skybrudskompagniet leveret nye Hybrid brønde i dimension Ø1250 mm, som leveres som ”plug and play” – nemmere kan det ikke være.

Renovering og nybyg af hybrid by-pass stationerMontering af hybrid station, sikring af skybrud

Fordele

  • Kan typisk eftermonteres i ejendommens eksisterende spildevandsbrønd
  • Produceret i industrikvalitet
  • Modstandsdygtig overfor rotteskader
  • Minimal vedligeholdelse
  • Indbygget selvtestsystem for sikker drift
  • Årlige driftsomkostninger i standby-funktion = 102 kWh om året

Skybrudskompagniet ApS er specialister i løsninger og produkter indenfor skybrud- og oversvømmelsessikring

Fakta

Bygherre: Fokus Asset Management
Rådgiver: Hartvig Consult Rådgivende Ingeniører
Entreprenør: Stenbakkegaard ApS
Leverandør: Skybrudskompagniet ApS

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår