Kloakfornyelse med 100 års levetid

Dato: 27 mar 2017

– udført med patenteret CO₂-besparende LED-teknologi

Kloakfornyelse med 100 års levetid

Kloakfornyelse med 100 års levetid

– udført med patenteret CO₂-besparende LED-teknologi

Efterhånden som kloaknettet i Danmark bliver mere og mere slidt, så udgør utætte spildevandsledninger en større og større miljørisiko. Men hvis boligselskaber, virksomheder, kommuner m.fl. fornyer deres ledningsnet i tide og med den sidste nye LED-teknologi, så behøver det ikke længere at være en kæmpe renoveringsopgave, hvor alt skal graves op!

Strømpeforing

Hos Per Aarsleff A/S, der er førende i Danmark inden for renovering og fornyelse af kloakker, har man udviklet en strømpeforing, som udhærdes med LED-lys. Metoden er en CO₂-reducerende og effektiv teknologi til specielt mindre ledningsdimensioner.

Mest effektive metode med mindst mulige gener

Strømpeforing er en opgravningsfri metode, hvor der krænges en polyesterforing ind i eksisterende, nedslidte kloakrør. Man installerer simpelthen et rør i røret og sparer derved tid og omkostninger i forhold til opgravning af jord og asfalterede og flisebelagte områder. ”Når vi udfører strømpeforinger hos boligselskaber er det vigtigt, at arbejdet foregår uden store gener for beboere. Derfor benytter vi vores LED-teknologi. En løsning, der er hurtigere, fylder mindre og derved giver minimale gener for beboerne”, forklarer Henrik Kjær, salgsleder hos Aarsleff.

Udover at udhærdningen af strømpeforingerne sker ved brug af LED-lys, og derved er den mest miljøvenlige metode, så peger han også på, er det er den mest effektive. Systemet er patenteret og navnebeskyttet af Per Aarsleff A/S.

Brug af LED-teknologi hos boligforeningen AL2 Bolig

Ved boligselskabet AL2 Boligs største afdeling - Langkærparken i Tilst - har det vejet tungt at arbejdet med at renovere kloakkerne under 34 boligblokke har kunnet foregå med mindst mulig gene for beboerne, herunder bl.a. at undgå genhusning og at kældergangene kunne benyttes under arbejdets udførelse. ”I Langkærparken har kælderarealerne bl.a. fungeret som midlertidige køkkener og adgangsveje til boligerne. Så her er vores LED- teknologi virkelig kommet til sin ret, fordi det kræver minimal plads og samtidig hverken sviner eller lugter i forbindelse med installationen”, forklarer Henrik Kjær.

Strømpeforinger med 100 års levetid En Aarsleff Strømpeforing er testet hos Teknologisk Institut og har alt efter belastningen en forventet levetid på op til 100 år.

Se mere på www.aarsleffpipe.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår