Klassisk tagmateriale med velkendte egenskaber

Annonce – Dato 25 Aug 2020

På Elmevej i Dronninglund har Komproment leveret på den gode side af 700 m2 klassisk sorte Dobbelt D betontagsten.

klassisk sort Dobbelt D betontagsten fra Komproment

I samarbejde med det lokale tømrerfirma Tjelle Byg fra Dronninglund, der har stået som totalentreprenør på opførelsen af 6 helt nye rækkehuse er der indtænkt en systemløsning med Dobbelt D betontagsten, undertag samt relaterede tilbehørsartikler.

Det klassiske udtryk på Dobbelt D betontagstenen kombineret med velkendte egenskaber i form af stor ensartethed og fleksibilitet i produktet for nem og optimeret montagetid var udslagsgivende for netop dette valg til de smukke rækkehuse.

Systemløsningen med den komplette tagpakke fra én og samme leverandør har ligeledes været udslagsgivende for den valgte løsning og tømrermester Morten Tjelle uddyber vigtigheden i at produktvalg er veldokumenteret , testet og passer sammen - samt at Komproment med deres garantiordninger står med det samlede ansvar på leverede produkter

På Elmevej i Dronninglund har Komproment leveret Dobbelt D betontagsten

Komproment Dobbelt D betontagsten er gennemfarvet og kan leveres i 14 forskellige farvenuancer. Dobbelt D betontagsten kan ligeledes leveres med en ekstra stærk overflade som benævnes Dobbelt D Diamant. Med alle Dobbelt D betontagsten følger en 30 års produktgaranti.

Montageanvisning, produktoversigt samt information om leverings muligheder er frit tilgængelig på www.komproment.dk eller hent vores brochure her.

Mere om produktet Tag - beton

Tag - beton

Se vores udvalg af betontagsten med 30 års garanti

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Herbarium

Herbarium

Det største byudviklingsprojekt i Stavanger, Norge i 50 år er færdigt og i fu...

Fasanskellet

Fasanskellet

Anlægsarbejde | Ishøj | 55 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Ishøj med 34 lejligheder på 2 etager . S...