Kingspan komplet tagsystem Integreret, æstetisk, effektiv

Annonce – Dato 3 Dec 2019

Vælg mellem mange typer Kingspan-isolerede tagpaneler - den bedste og mest avancerede løsning til dit projekt. Vi har udviklet dem sådan, at de har fremragende varmeisolerings- og brandsikkerhedsegenskaber. Sammenlignet med andre isoleringsmaterialer yder vores sandwichpaneler den bedste effekt pr. kvadratmeter. Vores tagpaneler for skrå og flade tage har kerne af IPN FireSafe-skum, QuadCore® eller mineraluld. Ud over vigtige varmeisoleringsegenskaber er de også enkele og hurtige at montage.

Kingspan komplet tagsystem Integreret, æstetisk, effektiv

Gennemfør dine projekter økonomisk og med sikkerhed. Vi har for dig udviklet isolerede tagsystemer. Takket være dem har du fremragende muligheder for kombinationer, tilbehør til sandwichelementer med omfattende tilbehør.

Du bliver positivt overrasket af vores tagsystemers indre værdier. Specielle isoleringskerner sørger for fremragende varme- og brandbeskyttelse. Samtidigt forbliver vi fleksible - du kan vælge mellem forskellige typer isoleringskerner, der passer til dit projekt.

Egenskaber

Bygningens varmetab sænkes kun vha. kvalitets isolering. Fremragende egenskaber af vores tagsystemer tilbyder perfekt isolering, bedre kontrol af indre klimatiske vilkår, sparede omkostninger og lavere CO2-emissioner. For en effektiv beklædning er egenskaberne af hvert enkelt element afgørende. Derfor tilbyder vores vægsystemer overbevisende parametre til dig. De udmærker sig med en lav vægt og samtidig stivhed, styrke og bæreevne.

Læs mere om Kingspans tagpaneler her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår