KIBO Sikring tilbyder droneinspektion

Dato: 4 maj 2017

Effektiv inspektion fra luften

KIBO Sikring tilbyder droneinspektion

KIBO Sikring tilbyder droneinspektion

Effektiv inspektion fra luften

Som nogle af de første indenfor sikringsbranchen tilbyder KIBO nu inspektion af fx hegn med drone. Dronen styres af en professionel, certificeret dronepilot, som er uddannet i at navigere dronen og fotodokumentere omfang og placering af evt. skader. Droneinspektion er en del af det, KIBO kalder 360 graders sikring: Projektering, installation og service af simple stand alone-anlæg og komplette integrerede sikringsløsninger.

Der er mange fordele med metoden:

1. Kunden får et videomateriale som kan bruges til grundig dokumentation for, at han vedligeholder og monitorerer perimetersikringen.

2. Med dronen kan man inspicere hegn, hvor det for en almindelig person kan være vanskeligt/umuligt at komme frem. Eksempelvis hegn som står i vandet, i mose eller tæt bevoksede områder.

3. Grundig dokumentation til kunden, som kan bruges ved eventuelle audits, dvs. inspektion af 3. part som sikring for at sikkerheden er som den skal være.

4. Alle virksomheder kan have glæde af droneinspektion. Dog vil det være mest nærliggende at anvende droneinspektion ved virksomheder, som har krav om at deres perimetersikring skal være hermetisk lukket. Det bliver lettere at kortlægge skader i perimetersikringen.

5. Gåture på flere kilometer kan undgås.

6. Billeder i høj kvalitet.

Firmaprofil

KIBO er totalleverandør af sikringsløsninger til alle brancher. Som 360 graders sikringspartner er KIBO i stand til at dække alle tænkelige sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og brandsikring. KIBO har også en veletableret service- og beredskabsafdeling, som kan gennemføre og vedligeholde både simple stand alone-løsninger og komplekse integrerede sikringsløsninger, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. Kunderne kan overlade den samlede sikringsopgave og den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner, der råder over alle kompetencer under samme tag.

Se mere på www.kibo.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår