Kartonfabrikken Gruvön, Sverige

Den 12. december 2016 vedtog BillerudKorsnäs’ bestyrelse den største fremtidssatsning i selskabets historie og en af de største i Sverige i de seneste år. Investeringen beløber sig til 7,6 milliarder svenske kroner. Satsningen foretages på baggrund af den stigende efterspørgsel på bæredygtige emballageløsninger til mad og drikke i hele verden. Denne fabrik er den første af sin slags i verden og skal med smarte emballageløsninger reducere fossil afhængighed, klimapåvirkning og affaldsproduktion og samtidig øge fødevaresikkerheden. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

PAROC DANMARK

Meget af den tekniske isolering har Bilfinger Industrial Serivices stået for. De har valgt at bruge flere af Parocs produkter, da de har egenskaber egnet til industrielle miljøer.

– Vi har valgt rørskåle, netmåtter og rillede plader fra Paroc til projektet. Dette er på grund af produkternes egenskaber sammen med prisen, siger Morgan Vestlund hos Bilfinger Industrial Services.


Relaterede projekter

Fensmark

Fensmark

Nybygning | Næstved | 21 mio.kr

Nybygning af industri svarende til 1 bygninger i Næstved . Selve byggeriet er...

Ferrings Forskningscenter

Ferrings Forskningscenter

Kastrup

På en kunstig halvø lidt udenfor Kastrup Lufthavn i København, er Ferrings fo...


HAJEN

HAJEN

MÖLNDAL

Peab, one of the Nordic region's leading construction and civil contractors...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår