Kamida Westhub – Kaunas - Lithuania

Westhub er det grønneste logistikcenter i hele Litauen. Udviklet af Kamida NT, certificeret i klasse A++ og BREEAM med "meget god" rangering, er centret beliggende i Kaunas, vest for hovedstaden Vilnius, i et af landets mest strategiske områder for kommercielle strømme: i alt 15.500 kvadratmeter, til rådighed for virksomheder, der opererer inden for logistik, medicin og andre aktiviteter. Et stenkast fra repræsentationskontorerne, 1.800 kvadratmeter i alt, en ideel beliggenhed for erhvervsaktiviteter knyttet til logistikcentret. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

RENOLIT Alkorplan

Med fokus på innovation og bæredygtighed kan du på taget af Westhub nu finde RENOLIT ALKORPLAN Cool, den hvide kølige tagmembran par excellence, som med sit solreflektionsindeks på 115 - det bedste på markedet - er særligt effektiv i reflekterende solstråling. RENOLIT ALKORPLAN Cool er et high-end produkt, hvidt i al sin masse (dvs. både i den nederste del og i overfladen), og som derfor tilbyder en finishkvalitet, der er meget værdsat af fagfolk i sektoren.

Ydermere fremmer finishbelægningen strømmen af vand og støv (anti-snavs-belægning), som normalt vil klæbe til tagets overflade. Med en tykkelse på 1,5 mm giver RENOLIT ALKORPLAN Cool faktisk hydraulisk tætning, mekanisk og kemisk modstandsdygtighed, samt alsidighed, æstetik og modstandsdygtighed over for UV-stråler.

RENOLIT ALKORPLAN Cool giver også store energibesparelser. Overfladen på et traditionelt membrantag når 80°C på de varmeste sommerdage, et med RENOLIT ALKORPLAN Cool overstiger ikke 40°C, med betydelige effekter også på bygningens indre temperatur: fra 30°C til 25°C, godt 5° mindre.


Produktkoblinger

Hvide tag membraner – Cool roof

Med fokus på innovation og bæredygtighed kan du på taget af Westhub nu finde RENOLIT ALKORPLAN Cool, den ...


Relaterede projekter

Copenhagen Markets - Det nye grønttorv 1

Copenhagen Markets - Det nye grønttorv 1

Nybygning | Høje-Taastrup | 550 Mio.Kr

Nybygning af lager/lagerhal i Høje-Taastrup på 2 etager . Selve byggeriet er ...


Fremtidens Byggemateriale - Hovedkvarter for ED Data

Fremtidens Byggemateriale - Hovedkvarter for ED Data

Nybygning | Aarhus | 50 mio.kr

Nybygning af lager/lagerhal i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2019 ...

Gasa Group

Gasa Group

Nybygning | Odense Kommune | 55 mio.kr

Nybygning af lager/lagerhal i Odense Kommune på 2 etager . Selve byggeriet er...


Globus Wine, Køge

Globus Wine, Køge

Køge

Projektet omfatter ophæng af kabelbakker til føringsveje. Byggestart ...