KAG Stålprofil sætter nye standarder for gelænder og sikkerhed

Annonce – Dato 8 nov 2018

Det australske KAG sikkerhedssystem, der for nyligt blevet lanceret i Danmark, har vakt opsigt ved sin nytænkning og videreudvikling af de traditionelle gelændere, rækværk og greb. Det unikke design lægger stor vægt på sikkerhed og funktionalitet, og rent visuelt adskiller Acurails rækværk sig også fra standarden.

Et stærkt og sikkert greb

Det innovative, valsede design bevirker at enhver størrelse hånd har bedre fat om rækværket, og udover de sikkerhedsmæssige fordele bevirker det særlige design også at stålet bliver stærkere: man kan spare på godstykkelsen uden at miste brudstyrke. For at imødekomme flest mulige brancher kan gelændersystemet leveres i alle former, dimensioner og materialer som fx stål, kobber, rustfrit stål og aluminium.

Løsninger til alle typer behov

Acurail tilbyder løsninger til alle typer bygninger, offentlig transport, offshore og marine, men også sundheds-, hospitals- og plejehjemssektoren vil have stor nytte af systemet.

Optimal sikkerhed

Tests viser, at KAG sikkerhedssystemet kan øge sikkerheden med op til 300 %, afhængigt af forholdene, sammenlignet med standard-gelændere. Systemet har gennemgået alle påkrævede tests og imødekommer de krav, der stilles i forhold til sikkerhed for gelændere, håndtag og greb. Det er Acurails ambition at skabe en ny standard for gelændere, så glide- og faldulykker på arbejdspladser og offentlige rum kan reduceres og sikkerheden øges.

Standardprodukter og specialløsninger

Acurail har etableret et lager for standardprodukter, og der er indgået en samarbejdsaftale med Lemvigh-Müller om salg samt produktion til projekter og specialløsninger. En maskine til KAG-profilering er netop blevet opstillet og indkørt i stål- og teknikgrossistens afdeling i Randers, hvilket indebærer at Acurail fra september 2018 kan levere til hele det europæiske marked.

Se mere Acurails hjemmeside www.acurail.dk

Yderligere information: tlf. 53 87 40 40, E-mail: info@AcuRail.dk