KAG sætter nye standarder for gelændere og sikkerhed

Annonce – Dato 5 nov 2019

Acurail introducerede sidste år nye standarder for sikkerhed på arbejdspladser og i det offentlige rum med en innovation af det traditionelle gelænder. Et nyt stålfast greb vil reducere faldulykker og øge sikkerheden på tværs af brancher.

KAG sætter nye standarder

KAG sikkerhedsprofilen er en nytænkning og videreudvikling af det traditionelle runde rør til gelændere, rækværk og greb. Der er lagt stor vægt på sikkerhed og funktionalitet i det unikke design, som også visuelt skiller KAG profilet ud fra standarden.

Innovative metoder og snoet design

- KAG profilets flotte og innovativt valsede design gør, at uanset hvilken størrelse hånd, man har, tilpasser den sig automatisk KAG profilet og giver et optimalt greb, fortæller Torben Pedersen, ejer af Acurail. - Udover de sikkerhedsmæssige fordele gør det unikke design også stålet stærkere. Det betyder, at man kan spare på godstykkelsen uden at miste brudstyrke. Og for at imødekomme flere brancher – som sundhed, offshore og marine – kan det fås i alle former, dimensioner og materialer, fx stål, kobber, rustfrit og aluminium.

Acurail tilbyder løsninger til alle arbejdspladser, bygninger, offentlig transport, samt offshore og marine – og især sundheds-, hospitals- og plejehjemssektoren kan drage stor nytte af systemet.

KAG sikkerhedsprofilen

Ikke flere slip- og faldulykker

Ifølge Torben Pedersen viser statistikker, at slip- og faldulykker udgør den største del af ulykkerne på arbejdspladser og i offentlige rum. Dette kan KAG profilet hjælpe med at reducere. Tests viser, at grebet på KAG profilet afhængigt af forholdene øges med op til 300% sammenlignet med standard runde profiler.

-Vores system har desuden gennemgået alle påkrævede test og overholder de krav, der stilles i forhold til sikkerhed for gelændere, håndtag og greb.

nytænkning og videreudvikling af det traditionelle runde rørNu er det blevet endnu
lettere at bruge KAG profilet

 

 

Acurail har netop lanceret et helt nyt unikt
gelænder/rækværk system, der gør det nemt for alle
t få større sikkerhed på arbejdspladsen.

Trafikskolen Esbjerg - Et sikkert greb på en stejl trappe

“KAG profilerne kan bruges til at fremstille et særdeles fleksibelt gelænder med et godt greb. Allerede efter kort tid i brug er vores ansatte ikke i tvivl om, at KAG installationen har øget trygheden i deres arbejde. Jeg kan varmt anbefale KAG produkterne til alle. Det er vores ansvar, at sikkerheden er optimal på arbejdspladsen” Syrak Underbjerg, Ejer, Trafikskolen i Esbjerg

flotte og innovativt valsede designlanceret et helt nyt unikt gelænder/rækværk

KAG profilet og fittings kan købes hos førende stålgrossister. Se forhandlerliste på www.acurail.dk, eller kontakt Acurail på Info@acurail.dk eller Torben Pedersen på tlf. 53874040