Jyllands-Postens nye hovedsæde er snart indflytningsklart

Dato: 19 Dec 2019

Det nye trapezformede mediehus på 8.500 m² på Aarhus Havn, som nabo til Filmbyen, nærmer sig sin færdiggørelse. Huset er tegnet af Henning Larsen Architects, og anlægssummen er ca. 200 mio. kr.

Det nye trapezformede mediehus på 8.500 m²

En saglig og tidløs bygning

Arkitekturen er tilstræbt nøgtern og saglig, men også moderne og tidløs, så bygningen passer ind i omgivelserne. Det ”rå” look understreges af bare limtræsbjælker og betonsøjler i en åben konstruktion omkring et gennemgående atrium i de fire øverste etager under glastaget. Alle funktioner er tydelige og fremtrædende, og den åbne konstruktion mod havnen og himlen modsvares af en mere lukket skal til de øvrige sider, hvor kontorer og mødelokaler befinder sig.

EN SAGLIG OG TIDLØS BYGNING

Leverance

Til Jyllandspostens nye hovedkvarter har FP Gruppen leveret og monteret alu/glas-facader, træ/alu-vinduer og ovenlys. Firmaprofil FP Gruppen er specialist i individuelle facadeløsninger med fokus på både nybygnings- og renoveringsopgaver på tværs af produktgrupperne alu/glas, træ/alu, plast og brand.

Yderligere information: www.fpgruppen.dk, tlf. 8851 4200, E-mail: fp@fpgruppen.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår