JH Container - din professionelle partner

Dato: 8 okt 2019

JH Container er en professionel servicevirksomhed, der leverer totale løsninger til både erhverv og private, og ingen opgave er for lille eller for stor. JH Container går altid professionelt og omhyggeligt til enhver opgave og leverer hver gang – og til tiden. JH Container specialiserer sig inden for bortskaffelse af affald og jord, udlejning af containerne, diverse kran og grabopgaver, - samt salg og levering af materialer fra hovedbasen i Lynge. Enten i løs vægt eller leveret i big bags.

Totale løsninger til erhverv og private ved levering og bortskaffelse af materialer

Bortskaffelse af affald & jord

JH Container sørger for bortskaffelse af affald. Virksomheden henter og bortskaffer alt affald fra bygge- og anlægsaffald, kontor- og industriaffald, jordaffald og farligt og forurenet affald. Alt sammen i henhold til gældende miljøregler.

Udlejning af containere til alle formål

Skal kunden bruge en eller flere containere i enten privaten eller erhvervsmæssigt, kan JH Container levere alle typer og størrelser, - og til ethvert formål. Det gælder både åbne, lukkede og ruminddelte.

Kran- og grab-opgaver

Har kunden brug for at få grabbet sit affald eller byggematerialer, kan JH Container effektivt hjælpe til med kran- og grab-lastbiler. Dette gælder både ved levering af materialer, afhentning af affald eller blot hvis kunden ønsker materialer flyttet.

JH Container er en professionel servicevirksomhed, Udlejning af containere til alle formål

Levering af materialer

JH Container leverer materialer til alle bygge- og anlægsprojekter, hvor som helst i landet. JH Container leverer hurtigt, præcist og til aftalt tidspunkt. JH Container kan faktisk levere alt, som kan køres i en lastbil. Af materialer leverer JH Container blandt andet:

  • Stabilgrus 0-32
  • Harpet grus 0-8 vasket
  • Harpet grus 0-4 vasket
  • Skærver Diabas (sorte) 11-16
  • Strandsand
  • Ærtesten 8-16
  • Harpet muldjord

bortskaffelse af affald og jord, udlejning af containerne, diverse kran og grabopgaverFirmaprofil

JH Container tilbyder altid konkurrencedygtige priser på services, og de totale løsninger, JH Container finder i fællesskab med kunderne, er altid baseret på miljøvenlighed, stor erfaring og optimal planlægning. JH Container følger altid den gældende markedspris – også når det kommer til kvantumrabatter for større kunder.

JH Container lægger stor vægt på, at virksomheden opfylder kunders behov og krav på en fyldestgørende facon, og det har efterladt JH Container med et godt omdømme i branchen som en stabil og tillidsfuld samarbejdspartner indenfor alt det, JH Container leverer og tilbyder. JH Container har løsninger for både private og erhverv, så derfor kan alle kunder også kontakte virksomheden, selvom det er et mindre haveprojekt, der skal igangsættes.

Firmaet har hovedbase i 3540 Lynge, og dækker Nordsjælland og det københavnske område i en radius på omkring 50 kilometer fra Lynge.

Yderligere information: www.jhcontainer.dk, tlf. 44 66 00 22.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår