Jesmig Brønddæksler udvikler nyt dæksel til kantsten

Dato: 19 nov 2020

Jesmig Brønddæksler er stolte over at kunne præsentere sit nye dæksel, som er fremstillet i samarbejde med Ingels & Co A/S og Hillerød Forsyning.

Problemet med løse kantsten over vejbrønde er hermed løst

Kantstensdækslet er fremstillet med henblik på anvendelse ved en nyetableret cykelsti, hvor kantstenen kommer til at ligge over en allerede eksisterende brønd. Kantstensdækslet produceres i tre forskellige udgaver, således at det kan anvendes til langt de fleste opgaver, hvor dækslet ligger midt under kantstenen mellem cykelsti og vej eller mellem cykelsti og fortov. Det nye dæksel er godkendt til tung trafik og kan anvendes både ved nyanlæg og kan indbygges i eksisterende vej-/cykelstiforløb.

kantstensdækslerne er fra arbejdet på Brobæksgade i SlangerupKantstensdækslerne er fra arbejdet på Brobæksgade i Slangerup.

       
Nyt gøglerdæksel med tilslutning til gråt spildevand

Når æstetik og praktik går op i ét.

Mange kender problemet med at skulle have strøm og vand til pølsevognen eller udeserveringen på torvet og - resten af tiden - mulighed for at kunne passere med lastbil eller andet transportmiddel.

Nu også med afløb for gråt spildevand

Jesmig Brønddæksler har produceret et nyt gøglerdæksel, der giver mulighed for at trække strøm og vand op gennem dækslet efter behov og samtidigt falde i ét med omgivelserne. På Nyborg Torv var der et ønske om også at kunne tilslutte gråt spildevand, hvilket har medvirket til udvikling af et nyt gøglerdæksel, hvor gøglerhullet er større end før således, at dette ønske kunne imødekommes. Det nye dæksel giver således yderligere anvendelsesmuligheder, som for eksempel i forbindelse med udeservering på fortov, på pladser, i parker og på parkeringspladser foran egen facade. 

NU OGSÅ MED AFLØB FOR GRÅT SPILDEVAND

Gøglerdækslet er fra arbejdet på Nyborg Torv, hvor Munck Havne & Anlæg har stået for arbejdet.

Ny usynlig afløbsrist

Samme belægningstype på hele arealet uden synlig rist

Udviklingsafdelingen i Jesmig Brønddæksler har sendt en hel ny afløbsrist på markedet. Risten er meget funktionel, og med det æstetiske udseende vil den kunne finde anvendelse på byens torve og andre store flisebelagte arealer. Risten er med til at skabe et roligt og harmonisk look.

Samme belægningstype på hele arealet uden synlig rist

Undgå synlige afløbsriste

Afløbsrenden i selve risten har en kapacitet på 1, 2 l pr. sekund, hvilket giver et overfladeareal på ca. 80 til 100 m² pr. rist. Ved anvendelse af denne rist vil man kunne have samme belægningstype på hele arealet således, man undgår synet af de traditionelle kloakriste. Risten produceres i størrelse 40 X 40 cm med lysningshøjde fra 5 til 7 cm. Risten har typebetegnelserne R1-50 og R1-70, og begge er beregnet til et akseltryk på 5 tons. 

Se mere om brønddækslerne her.

Se mere om afløbsristen her.

Yderligere information: www.jesmig.dk, tlf. 48 44 10 24.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår