Jeres eksterne værksted når det handler om blikarbejde

Annonce – Dato 23 mar 2021

NaverGruppen er eksternt blikværksted for såvel store som små firmaer.

Som specialist i zink-, kobber- og aluminiumsarbejde kan vi, qua vores faglige viden, spare dig for mange timer på selve montagen

Vi tilskærer og udklinker alt det du har brug for, efter dine mål og leverer varen direkte på byggepladsen.
Ved at bruge NaverGruppen som din faglige sparringspartner, leverandør og værksted sparer du kræfterne til arbejdet ude hos kunden. Vi er klar med råd og har det du mangler ellers laver vi det hurtigt - vi har nemlig maskinerne til alt indenfor tyndplade.

  • Vi laver standard- og specialprofiler i længder på 3 meter, så du kommer derudaf.
  • Skal du bruge tagbaner med eller uden runding og udklinkning, leverer vi i op til 15 meters længde.
  • Indenfor tagrender og afvandingssystemer er vi leveringsdygtige i både 3 meter og 5 meter systemer

NaverGruppen er dit udvidede blikværksted og den hjælpende hånd, du mangler!

Det er de små ting, der gør forskellen og giver dig ekstra overskud.

Her er fire gode råd fra NaverGruppen:

  1. Bestil tagrender i den rette kombination af 3 og 5 meter længder. Du vil opdage, at det betyder en del. Vi har erfarne kunder, der altid vinder mere end 20% på montagetiden blot ved at bruge vores lange render, hvor de kan. På et almindeligt parcelhus vil det ofte spare dig for 6 lodninger. Det kan let være en besparelse på 900 kr., eller godt 20 kr./m.  
  2. Spar håndtering. Når du handler med os leveres varen der hvor du skal bruge den af vores egne chauffører. De er altid hjælpsomme og du kan altid aftale hvor på byggepladsen materialerne skal læses af, så du får varen præcis der hvor du skal bruge dem.
  3. Brug en fagmand der kan sit fag! Vi laver ikke andet og brænder for at levere det rette produkt og vejleder gerne… samtidig kan du få profiler på mål, fodblik og taghætter, som sikrer at du efterlader et  førsteklasses håndværk.     
  4. Vi har prismatchgaranti. Vi vil altid være din faste tag & facade-partner! Hvis du opdager, at en vare fra os er dyrere end en tilsvarende vare fra en anden leverandør, så prismatcher vi.

TØMRERFIRMAERNES eksterne værksted når det handler om blikarbejdeDet er ofte de små ting, der gør forskellen og der er du godt hjulpet hos os. Hele Naver teamet, er din forlængede arm og vil altid arbejde for at du kommer godt i mål. 

Hele Naver teamet, er din forlængede arm og vil altid arbejde for at du kommer godt i mål.

CEO, Peter Duch udtaler ”Vi kan i NaverGruppen rådgive dit firma om det bedste materialevalg til en given opgave og bidrage til, at den til opgaven bedste håndværksmæssige løsning vælges. Det uanset om det er en lille opgave eller en stor bygningsentreprise”.

For mere information:

Peter Duch, Direktør Navergruppen A/S
Telefon: 70201172
Email: pd@navergruppen.dk
www.navergruppen.dk

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår