Ishøj Havn satte en effektiv stopper for tyveri og ulovligt ophold på havneområdet

Dato: 6 Feb 2020

Ishøj Havn er en moderne levende havn og råder over sejlmager, forretninger, kiosk, restauranter, værksted, bådsalg /-køb og andre former for maritime erhvervsdrivende. Havnen har 600 pladser ved broerne og på land. I en periode var Ishøj Havn desværre plaget af tyveri af bl.a. både på trailere samt ophold af personer i biler med ikke-havnerelaterede hensigter.

Automatisk pullertsystem med videoovervågning fra KIBO Sikring

En effektiv løsning

I starten af 2019 besluttede Ishøj Havn derfor at få installeret et automatisk pullertsystem med videoovervågning fra KIBO Sikring A/S. Pullerterne ”lukker” havnen alle dage mellem kl. 22.30 og 05.45. Dette har sat en effektivt stopper for tyveri af både og trailere samt begrænset ophold af personer i biler med ikke havnerelaterede hensigter.

Midlertidig adgangskode efter behov

Når f.eks. gæster på havnens spisesteder skal forlade havnen i tidsrummet hvor pullert er oppe, kan spisestedet printe en midlertidig kode, som gæsten kan anvende på pullertsystemets kodetastatur for at adgang åbnes. Den midlertidige kode er gældende 20 minutter, hvorefter den automatisk annulleres i systemet. Hvis der opstår behov for brandvæsen/ beredskab, har disse en permanent ”Beredskabskode”, så de kan komme ind på området.

En god beslutning

”Vi er rigtigt glade for, at vi tog denne beslutning om installation af pullertsystemet fra KIBO Sikring. Samtidig har vi gode og brugbare billeder og optagelser af biler og personer ved indgangen til havneområdet.”, udtaler havnefoged Kenn Thomas Kristensen.

Ishøj Havn satte en effektiv stopper for tyveri og ulovligt ophold på havneområdet

Adgang via App og mobiltelefon

Pullertsystemet kan åbnes via en App på mobiltelefonen eller ved telefonopkald. Alle brugere med en registreret og aktiv kontrakt med havnen kan oprettes med en adgang via en mobiltelefon. Adgangen på mobiltelefoner registreres på mobilnummeret og kan kun benyttes af ejerens mobilnummer. Brugere uden mobiltelefon kan få indlagt adgang på deres Tally kort.

Den enkle løsning med automatiske pullerter, som “lukker” for havnen fra sen aften til tidlig morgen, har sat en effektiv stopper for tyveri og ulovlige ophold på Ishøj Havn.

Yderligere information: www.kibosikring.dk, tlf. 70 10 70 77.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår