Intelligent lysstyring med høj sikkerhedsfaktor: DEFENSOR fra ESYLUX

Dato: 17 sep 2020

Fleksibel styring med tidspunktsafhængige driftstilstande

Bevægelsessensorerne fås med detekteringsvinkler på 280°, 230° eller 200°. 280°- og 230°-varianterne er udstyret med et internt ur, der gør det muligt at afvige fra den indstillede standarddriftstilstand i to tidsrum inden for et interval på 24 timer. I den forbindelse kan man vælge mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk tilstand, skumringsrelætilstand og en målrettet tænding og slukning af belysningen.

Intelligent lysstyring med høj sikkerhedsfaktor: DEFENSOR fra ESYLUXESYLUX tilbyder nu endnu en komplet løsning indenfor intelligent lysstyring

Beskyttelse mod hærværk og sabotage samt individuelle efterløbstider

280°- og 230°-varianterne, hvis drejelige sensorhoved giver mulighed for loftsmontering efter behov, er desuden udstyret med en intelligent beskyttelse mod hærværk og sabotage: Hvis sensorhovedet bliver slået af, aktiverer det lyset konstant – og gerningsmænd står oplyst. Desuden registrerer det, om nogen går forbi fra højre eller venstre eller bevæger sig under det og i den forbindelse betræder eller forlader underkrybningssikringen. Til hver af disse fire retninger kan der indstilles en individuel efterløbstid, hvilket forbedrer sikkerheden eller energieffektiviteten endnu mere.

Hele DEFENSOR-serien har øgede beskyttelsesforanstaltninger: En personlig adgangskode forhindrer uautoriseret konfigurering, slagfastheden er IK07, beskyttelsesklassen er IP55, overspændingsbeskyttelsen overgår de normative minimumskrav med 100 %. En nulgennemgangskontakt beskytter relæet under styringen af LED-lamperne.

 Hele DEFENSOR-serien har øgede beskyttelsesforanstaltningerSkumringsrelæ med tidspunktsafhængige driftstilstande

To skumringsrelæer gør serien komplet. I overensstemmelse med navnet tænder de belysningen, når det bliver mørkt, og slukker den igen, når der næste morgen er tilstrækkeligt dagslys. Derudover har T-varianten (T=Time Functions, tidsfunktioner) et internt ur og to tidsrum, hvor lyset også kan tændes/slukkes afhængigt af dagslyset – for eksempel til reduktion af natlig lysforurening.

Alle sensorer i serien leveres driftsklare med fabriksindstillingerne. For at forhindre uvedkommende manipulation er indstillingselementer på sensoren bevidst udeladt. Den enkle tilpasning af parametrene lykkes i stedet via ESY Pen og ESY-app. Blandt andet kan detekteringsfølsomheden af 280°- og 230°-varianterne i flere zoner ændres individuelt i appen. Desuden kan konfigureringen med ESY Pen og ESY-app gemmes, hentes og overføres mobilt til produkter af samme type (konfigurering). En PDF-rapport muliggør projektdokumentationen.

Referenceprojekter fra ESYLUX Danmark Aps

Campus Aarhus, Aarhus Universitet

Campus Aarhus, Aarhus Universitet

Nybygning | Aarhus | 442,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 4 etager hvor den ene etage...

Stenlille Skole

Stenlille Skole

Tilbygning | Sorø | 29,0 Mio.Kr

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Sorø på 1 etager . Selve byggeriet er påbe...

Lemvigh-Müller A/S Hovedkontor

Lemvigh-Müller A/S Hovedkontor

Nybygning | Herlev | 75,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Herlev på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Abeenraa ABENA

Abeenraa ABENA

Nybygning | Aabenraa | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår