Intelligent homeheat fjernvarme med nye fordele

Annonce – Dato 8 Feb 2024

Intelligente fjernvarmeløsninger fra Fortes Energy Systems er i konstant udvikling, hvilket er til stor gavn for vores kunder.

Intelligente fjernvarmeløsninger fra Fortes Energy Systems

Hos Fortes Energy System er professionel og pålidelig service i højsædet. Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og derved maksimal udnyttelse af vores produkter. Vi er anerkendt for at yde høj service og support, samt at gå et ekstra skridt for vores kunder. Vi har tæt kontakt omkring leveringstart, udsættelser eller evt. andre udfordringer på projekter, og i samarbejde med vores kunder planlægger vi produktionen derefter.

Brugervenlig APP

De kendte og effektive HomeHeat® fjernvarme-units kan nu styres med en brugervenlig app. Den gør det enkelt at lave indstillinger og indkøring med optimal afkøling til fjernvarmeværket – både under tapning, tomgang og opvarmning.

HomeHeat® units er fuldisolerede efter de nyeste krav (DS452) og opfylder kravene til vejrkompensering (DS469). Det er fordele som sikrer den bedst mulige økonomi og komfort, hvilket gør HomeHeat til noget af det bedste på markedet.

Intelligent homeheat fjernvarme med nye fordele

Overvåg jeres units med Mercurius

Med den nye Mercurius Remote Control kan HomeHeat® og alle andre fjernvarmeenheder overvåges 24/7 – med dataopsamling og styring. ”Mercurius kan fjernaflæse alle typer fjernvarmemålere, vandmålere og elmålere via Mbus. Det giver mulighed for at beslutte, hvilke handlinger, der er brug for ved fejlfunktioner som lav dp, primær forsyningstemperatur, lav eller høj retur”, forklarer Per Hedegaard fra Fortes Energy Systems A/S, der indtil 2019 var kendt som Hoval A/S.

Det nye Mercurius kommunikationsmodul kører over LTE, 2G og NB-lot, i Danmark kommunikeres der over TDC/Telenor netværk, hvilket sikre fuld dækning i hele landet. Modulet har den store fordel at der kan fjernopdateres, hvilket gør det muligt at opdatere et helt projekt uden at besøge en eneste Mercurius.

Yderligere information besøg vores hjemmeside: www.fortes-es.dk

Mere om produktet Fjernvarme

Fjernvarme

Se mere her

HomeHeat® S

HomeHeat® S

HomeHeat® S Fremtidens fjernvarme unit

Læs mere

HomeHeat® TD-unit

HomeHeat® TD-unit

HomeHeat®TD Fremtidens fjernvarme unit

Læs mere

HomeHeat® VV Fremtidens fjernvarmeunits

HomeHeat® VV Fremtidens fjernvarmeunits

Vandvarmer, plug&play effektiv og besparende

Læs mere

HomeHeat® VX-unit

HomeHeat® VX-unit

HomeHeat® VX Fremtidens fjernvarme unit

Læs mere

Mercurius Remote Control
RoofVent – TopVent
Montage - brugervejledning VV
Datablad HomeHeat VV-unit