Integreret styring af solvarme, dagslys og energiforbrug

Annonce – Dato 30 jan 2020

Vi hjælper med at skabe stærke facadeløsninger, og vi er med hele vejen

Integreret styring af solvarme, dagslys og energiforbrug

Med vores One-stop-shopping skal du som kunde kun henvende dig ét sted. GLASSOLUTIONS kan rådgive dig om køb af persienneruder, vi står for selve salget, vi leverer den elektroniske styring og hjælper med de tekniske installationer. Vi leverer til alt fra store hospitalsprojekter til private hjem, og vi har KNX-certificerede teknikere (en standard for bolig og bygningsautomation), der hjælper med design og installation af tavler. Herefter tilbyder vi serviceløsninger for at sikre optimering og rådgivning på den lange bane.

Persienneruder vinder stadig større indpas i offentlige og private byggerier, i takt med at glaspartier udgør en større del af facadeløsninger

Opgraderet æstetik og funktionalitet

En ting er selve anskaffelsen af persienneruden. En anden er, at persienneruder har haft en æstetisk udfordring særligt i forhold til betjeningsdelen. Der er dog selvfølgelig blevet produktudviklet en hel del, og i dag er persienneruden en elegant solafskærmende løsning, der samtidig er hygiejnisk, da persiennerne jo er indbyggede. Dette gør samtidig, at man ikke oplever støvede persienner, persienner der klaprer mod ruden eller ødelagte persienner. Udover til at skærme for solen er persienneruden også et helt naturligt valg, når der blot ønskes privatliv uden gardiner, der bliver nussede og blegede af solen.

GLASSOLUTIONS’ persienner fås i sølv og hvid som standardfarver, men på forespørgsel kan de også leveres i andre farver. Du kan se mere om specifikke varianter og konfigurationer i vores datablad om persienneruder.

Vælg styresystem efter behov

Persienner fås i tre typer hos GLASSOLUTIONS; som manuel, med motor eller solcellemotoriseret, så der kan vælges efter behov. Vælges løsningen med motor, vil en persiennerude eller en hel gruppe af persienneruder kunne kobles op, så de agerer ens evt. via tidsstyring, så de tilpasses tiderne for solopgang og solnedgang. Der kan være tale om en gruppe persienner i et enkelt lokale, en hel etage eller en hel facade. Et alternativ er justering via en CTS-styring, der styrer bygningskomforten. Ruderne tilsluttes f.eks. i grupper efter geografisk retning, og persiennerne bliver så reguleret ved sensorsignaler, der kan komme fra solintensiteten eller soleffekten via det centrale styringssystem. Endelig er der mulighed for styring via sollysets styrke. Dette sker via en udvendig føler, der måler solintensitet. Denne løsning kan suppleres med en soleffektmåler, så persiennerne også styres af varmeeffekten på facaden.

En miljørigtig løsning

Med persienneruder kan man få det optimale ud af både dagslys og solvarme. Som nævnt kan styringen justeres efter solen. Denne dynamik betyder, at når solen afgiver så meget varme, at det forringer den indendørs komfort f.eks. på sommerdage, kan persiennerne skærme for varmen og dermed mindske forbruget i forbindelse med klimaanlæg. Samtidig kan problemer på kontorer med genskin fra solen i computerskærmen minimeres. På samme måde kan man holde mest muligt på varmen om vinteren ved at rulle persiennen ned, mens det alligevel er mørkt udenfor og dermed spare lidt på varmeregningen.

Persienneruder er i det hele taget en miljøvenlig løsning, der vinder stadig større indpas både i offentlige og private byggerier i takt med, at glaspartierne udgør en større og større del af facaderne. Med de store glasfacader der anvendes i dag, er der optimale muligheder for at gøre brug af solens egenskaber via en dynamisk løsning som persienneruden.

Vi vil gerne hjælpe!

Har du spørgsmål til persienneruder fra GLASSOLUTIONS, eller er du bare nysgerrig på at høre nærmere om, hvordan din udfordring bedst vil kunne løses med persienneruder?


Tag fat i vores afdeling i Kjellerup via +45 87 23 16 00! Vi er fagnørder og elsker at rådgive og finde den bedste løsning sammen med dig!

Referenceprojekter fra SCANGLAS A/S

Krifas hovedkontor

Krifas hovedkontor

Nybygning | Aarhus N | 147,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt januar 201...

Kunsten Aalborg

Kunsten Aalborg

Tilbygning | Aalborg | 143 Mio.Kr

Tilbygning af kontorlokale i Aalborg på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

Kajen 4

Kajen 4

Nybygning | Esbjerg | 50 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Esbjerg med 30 lejligheder på 5 etager ....

Københavns Lufthavn - Gangbro i terminal 3

Københavns Lufthavn - Gangbro i terminal 3

Tilbygning | Kastrup | 25 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt novem...