Integrerede solceller til eksisterende tage

Dato: 9 Feb 2017

Standard solcelllemoduler udgør en æstetisk klimaskærm

Integrerede solceller til eksisterende tage

Integrerede solceller til eksisterende tage fra Gaia Solar

Standard solcelllemoduler udgør en æstetisk klimaskærm

GS Combi Line fra Gaia Solar er solcelleløsninger, der består af standard solcelle-moduler, som integreres i og tilpasses den enkelte bygnings klimaskærm via innovative montagesystemer. Det skaber en løsning med høj æstetik og god økonomi, fordi der anvendes standardkomponenter, og samtidig erstatter solcellemodulerne en del af materialeudgifterne til den øvrige tagbeklædning. GS Combi Line er oplagt i forbindelse med både renovering, nybyg eller enkeltstående ønsker om et energiproducerende solcelleanlæg på taget. Det er en løsning, hvor solcellerne udgør en del af taget og derfor fremstår som en helhed.

Monteres nemt i eller oven på tag

GS Combi Line løsninger monteres enten integreret i den eksisterende tagflade eller oven på tagbeklædningen. Montagesystemerne gør det muligt at skabe en eller flere sammenhængende tagsider hvor solceller og tagbeklædning fremstår som samlet energiproducerende klimaskærm. Da de anvendte montagesystemer gør det muligt at bruge standard størrelse solcellemoduler (1x1,6 m) betyder det også, at der anvendes et minimum af komponenter og montagetid til at etablere løsningen.

God økonomi

Et GS Combi Line solcelleanlæg koster mindre end 5% mere end et standard solcelleanlæg monteret på et eksisterende tag. Et typisk solcelleanlæg på en boligforening vil være tilbagebetalt på under 6 år. Med en levetid på minimum 25 år giver det mange års ren fortjeneste. Dertil kommer en forrentning af investeringen på 7-14 % om året, hvilket ligger langt over den rente, man kan opnå hos de fleste banker.

Bæredygtighed og bidrag til energirammen

Gaia Solars solcelleprodukter er ægte bæredygtige energiløsninger. Der bruges naturligvis energi til fremstilling af solcellepaneler, men allerede efter 2,5 år har solcellerne leveret den energi tilbage, der er anvendt i produktionen. Når solcelleanlægget er udtjent efter 40 år kan alle materialer udskilles og genanvendes.

Gaia Solar er medlem af returordningen Elretur, der varetager indsamling og genanvendelse af de udtjente solcellemoduler. Solceller bidrager positivt til energirammen, i kraft af at de reducerer brug af elektricitet, der tæller 2,5 gang så meget i energiramme-regnskabet som andre former for energiforbrug.

Yderligere information: www.gaiasolar.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår