INOXDOORS universaldøre

Annonce – Dato 20 okt 2020

INOXDOORS - Universaldøre produceres på mål og efter kundens behov. Dørbladet leveres i enten PVC-paneler, sandwichpaneler eller glasfiberpaneler, beslået med rustfri dørbladskant. Hængsler og låsekasse er som standard i rustfrit stål.  Dørene indeholder ingen organiske materialer. Karmen og dørbladskanten produceres som standard i børstet rustfri stål AISI 304, men kan også leveres i AISI 316 på forespørgsel.

rustfri stål AISI 304, men kan også leveres i AISI 316 på forespørgsel

Dørblad

Kernen i dørbladet består enten af isolerende polyuretanskum med PVC-overflader,  polyuretanskum med overflader af stål som i sandwichpanel (PA) eller polystyren EPS med slidstærk glasfiberoverflade (PO). Tykkelsen på dørbladet er som standard 40 mm, men kan også leveres på 60 og 80 mm. Gummiliste i karmen og bundstykke sikrer en god tætning mellem dørblad og karm. Døre uden bundstykke har en luftspalte mellem gulv og dørblad. Slæbeliste kan monteres mod tillæg.

Slæbeliste kan monteres mod tillæg

Vindue og tilbehør

Dørene kan levers med vindue i plast eller glas efter behov. Standardgrebet og dækplade er i sort plastik, men kan også leveres i rustfri mod tillæg. Dørene kan leveres med fire forskellige bundstykker.

Farver

Dørblad og rustfri dørbladskant/karm kan lakeres i RAL-farver efter ønske mod tillæg. Se standardfarverne på panelerne på InduDoors hjemmeside.

Tilpasning

Det store udvalg af standardløsninger sikrer døre til næsten ethvert miljø og smag, men InduDoor kan også tilbyde skræddersyede specialdøre, hvor der er specielle krav. Kontakt InduDoor og de hjælper med at finde en løsning til det aktuelle behov.

Det store udvalg af standardløsninger sikrer døre til næsten ethvert miljø og smag,Hobbybrug og stutteri

INOXDOORS - Universaldøre er egnet til forskellige miljøer såsom:

  • Landbrug
  • Lager og opbevaring
  • Hobbybrug og stutteri
  • Industri og produktion
  • Udhuse og skure
  • Toilet og omklædningsrum

Yderligere information: www.indudoor.dk, tlf. 88 44 05 40.