InotanPUR® til isolering

Dato: 9 Feb 2017

Stor stabilitet, lav vægt og en af de bedste isoleringsværdier på markedet

InotanPUR® til isolering

InotanPUR® til isolering

Stor stabilitet og lav vægt

BPI – Bramming Plast-Industri A/S har længe været på markedet med deres egenproducerede varemærke InotanPUR® til isolering i bl.a. bygninger, vinduer og døre samt skibe, kølebiler og meget andet.

Materialet er kendt for en række unikke egenskaber, herunder bl.a. en af de bedste isoleringsværdier på markedet. I praksis udemærker InotanPUR® sig desuden ved en stor stabilitet, lav vægt ligesom det er nemt at forme, laminere og belægge med andre materialer i eksempelvis sandwich-konstruktioner.

Entreprenørerne fryder sig over en økonomisk tidsbesparelse under byggeriet – mens håndværkerne nyder godt af den lette og ukomplicerede håndtering i det daglige monteringsarbejde. I et af de senere projekter – et større renoveringsprojekt i Allerød med 339 lejemål – var den umiddelbare vurdering fra den ansvarlige tømrermester en tidsbesparelse på ca. 1/3. I praksis viste det sig efterfølgende, at man faktisk kun brugte halvt så meget tid. Det er noget, der kan mærkes.

Du kan læse mere om det interessante renoveringsprojekt med nye anderledes og pladsbesparende materialer her ''Efterisolering uden videre omsvøb''

Firmaet Fermacell Scandinavia, som er markedsledende inden for gipsplader og har specialiseret sig i fibergibsprodukter til landets førende trælast-, tømmerhandler og byggemarkeder, er blandt de mange producenter, der så mulighederne i InotanPUR®. Sammen med BPI udviklede de en speciel sandwichkonstruktion – en såkaldt varmvægsplade, som blev lanceret i februar 2014. Til samarbejdet hører en optimeret proces, hvor Fermacell sender deres gipsplader til BPI, hvorefter BPI påmonterer sit InotanPUR®-skum og pakker produkterne i Fermacells emballage til deres centrallager.

Baseret på succesen med InotanPUR® er udviklingen gået hastigt videre, og BPI er nu også i stand til at levere endnu et egenproduceret varemærke til Inotan porteføljen – denne gang i endnu bedre brandklasse (E) – nemlig det senest registrerede InotanPIR®

Som alternativ til de traditionelle isoleringsmetoder og materialer, er der ingen tvivl om, at InotanPIR® nok skal få byggebranchen til at ryste støvet af sig og lufte ud hist og pist.

For mere information, se her

Referenceprojekter fra Bramming Plast-Industri A/S

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Udv.renovering | Allerød | 122 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Allerød med 339 lejligheder på 3 etager . Sel...

Deptford Foundry, London

Deptford Foundry, London

London

Projektnavn: Deptford Foundry, London Forventet afsluttet, årstal: 20...

ÖAMTC-bygning i Wien

ÖAMTC-bygning i Wien

Wien

I slutningen af sidste år blev den nye ÖAMTC-bygning i Wien taget i brug me...

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

HJALLERUP

Ho-Con har udvidet deres kontor med en tilbygning. Tilbygningen er konstrue...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår