Innovativ og energieffektiv belysning

Annonce – Dato 13 sep 2013

Nye LED-serier fra ESYLUX belyser private hjem og erhvervsejendomme energieffektivt

Innovativ og energieffektiv belysning

Nye LED-serier fra ESYLUX belyser private hjem og erhvervsejendomme energieffektivt

Kolding, september 2013. ESYLUX udvider sin portefølje af udendørs LED-belysninger med hele to nye produktserier. I både projektører og lamper kombineres høj kvalitet med fremtidssikret teknologi. De udendørs projektører i OFR- og AFR-serien er udstyret med en nyudviklet refleksionsteknologi. Dermed kan de belyse indgange, trapper og adgangsveje i erhvervsbyggeri særdeles målrettet med høj ydeevne. Belysningerne i OL- og AOL-serien sørger for en behagelig atmosfære og mere sikkerhed i private hjem. Begge produktserier fås med forskellige lumen tal og med mulighed for integreret, behovsorienteret bevægelsessensor med skumringsfunktion.

De to nye LED-produktserier fra ESYLUX kan anvendes på eksempelvis trapper, i haver, carporte, indgange samt adgangsveje, både i private hjem og på erhvervsejendomme. Fælles for begge serier er høj kvalitet, energieffektiv LED-teknologi samt et belysningslegeme af vejrbestandigt, trykstøbt pulverlakeret aluminium, der sikrer langvarig kvalitet. LED'ernes opalfarvede afskærmning danner derudover et harmonisk, homogent lys.
Den tyske virksomheds kvalitetsløfte – enkelhed på alle områder – genspejler sig også i monteringen af de nye produkter, med god plads til kabelføring, praktiske skrueklemmer samt en fremtidssikret teknologi, der alt sammen muliggør en hurtig installering – og dette tilmed til en fordelagtig pris.

Udendørslamper OL/AOL:
Belysning til veje, trin og mørke hjørner
Udendørslamperne i den nye OL- og AOL-serie egner sig specielt til brug på industri- og kontorbygninger, offentlige bygninger, private hjem m.m. De er udstyret med 6 stk. eller 12 stk. LED'er og giver et harmonisk og blændfrit lys takket være den opale afskærmning. For at muliggøre behovsorienteret og energieffektiv brug har belysningerne i AOL-serien en integreret bevægelsessensor. Bevægelsessensoren registrerer, med et detekteringsområde på 140°, de tilstedeværende personer inden for en omkreds af 10 meter, og tænder og slukker for belysningen afhængigt af det eksisterende dagslys.
Produkterne kan købes via landets el-grossister fra den 01. september 2013

Se yderligere information på www.esylux.dk