Innovativ LED Troldtekt-belysning

Dato: 11 Apr 2019

Der er stor interesse for belysningsløsninger til Troldtekt-lofter. De kendte loftplader vælges til stadig flere byggerier, og det er der flere gode grunde til. De giver blandt andet en god akustik, og det har mange fået både øjne og ører op for!

green:ID har udviklet unikke LED-indbygningsskinner til de populære lofter. En komplet belysningsløsning i et enkelt og stilrent design.

green:ID Troldtekt LED skinner er nemme at montere mellem loftpladerne, hvor de skaber et flot look med rene linjer og et perfekt lys med høj lysstyrke fra hver skinne, der også har høj farvegengivelse (CRI >93).

Innovativ LED Troldtekt-belysningEnkelt og unikt indbygningslys til de populære lofter

De innovative LED-lysskinner til indbygning blev i starten af 2018 lanceret i 60 cm, som passer til 60x120/60x240 cm. Troldtekt-loftplader. Skinnerne fås i en CCT-version, hvor man kan styre lyset med en fjernbetjening. Det giver mulighed for at dæmpe lyset og justere farvetemperaturen fra kold hvid til varm og hyggelig belysning. Når lyset kan justeres efter behov, giver det endnu værdi for brugeren.

green:ID har siden udvidet Troldtekt-LED konceptet til også at omfatte en 120 cm. lysskinne, designet til at sidde på langs med pladerne uden forskydning via dens tynde profil. Det giver en eksklusiv lyskilde lige under loftpladerne – uden synlige ledninger.

green:ID har siden udvidet Troldtekt-LED konceptet til også at omfatte en 120 cm. green:ID LED Troldtekt skinnerne forhandles via Ecofoss, som er et import- & grossistfirma inden for LED-belysning

green:ID LED Troldtekt skinnerne forhandles via Ecofoss, som er et import- & grossistfirma inden for LED-belysning. Ecofoss har et bredt sortiment af armaturer, lamper og lyskilder fra forskellige A-brands som Philips og Osram samt diverse agenturer. Omdrejningspunktet i sortimentet er dog virksomhedens eget danske højkvalitets LED-brand, green:ID, som har adskillige innovative LED løsninger som fx de egenudviklede Troldtekt-LED, et unikt T-skinne LED koncept, LED paneler – både almindelig og til indbygning – samt professionelle armaturer med egenudviklede tilslutning af 5x2.5mm2 kabler osv. – altid med 5 års fuld garanti.

Se det store sortiment hos Ecofoss HER

Få mere viden om green:ID LED HER

Referenceprojekter fra Ecofoss

Smyril Lines hovedbygning - Færøerne

Smyril Lines hovedbygning - Færøerne

Smyril Lines hovedbygning på Færøerne er for nyligt blevet renoveret.

Autohuset Kronsbjerg

Autohuset Kronsbjerg

Autohuset Kronsbjerg er nu 96 år gammelt, og den alder når man kun, når man...

VIA University College, Campus Viborg

VIA University College, Campus Viborg

Viborg

Et moderne campus med over 2.000 studerende, 200 internationale studerende ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår