Ingen dyre forsinkelser og stjålne varer takket være mobil kameraovervågning

Annonce – Dato 28 jun 2022

De stigende priser på brændstof, materialer og ressourcer holder Europa i sit greb. Tendensen gør tyve mere besluttede på at gøre røveriforsøg på byggepladser. Dog, er der en ting, der løser dette: mobil kameraovervågning. ”Alle fortjener en fredelig og uforstyrret nattesøvn. Derfor overvåger og observerer vi med midlertidig, mobil og innovativ kameraovervågning,” siger konsulent Michael Jørgensen fra Kooi Camera Surveillance.

Michael Jørgensen og Kees GlandorffMichael Jørgensen og Kees Glandorff

På markedet for kamerasikkerhed er den oprindeligt hollandske virksomhed Kooi en hurtigt voksende spiller i Europa. Deres udvalg af UFO’er, (Enheder til observation) servicerer midlertidig videofjernovervågning I alle områder. Nu har Kooi fået foden indenfor I Skandinavien.

En ny fisk

“For det meste, når jeg introducerer mig selv, spørger folk: ”Kooi, er det ligesom fisken? ” Michael ler. ”Vores navn er ikke helt velkendt endnu. Men det går bedre.” Virksomheder indenfor byggeri har brug for beskyttelse af deres udstyr på pladserne, når mændene forlader området efter fyraften. Sammen med kollega Kees Glandorff er Michael ansvarlig for udvidelsen af Kooi i Skandinavien. Michaels kerneforretning er byggepladser og infrastruktur, og Kees fokuserer på vind- og solparkprojekter.

Michael viser Rasmus Frandsen, hvordan UFO’en virkerMichael viser Rasmus Frandsen, hvordan UFO’en virker

Plyndret

Begge mænd arbejder ud fra basen i Odense. ”Vi ringer til virksomheder, så vi kan lære hinanden at kende. Når de har store maskiner, har de også brug for overvågning.” Rasmus Frandsen fra Morten Friis A/S kender selv til dette. En morgen opdager han, at hele hans udstyrslager på en byggeplads i Hedensted var blevet plyndret. Varer for over 30,000 euro blev stjålet. ”Jeg kendte ikke til Kooi, men i den anden ende af pladsen havde de et kamera fra Kooi, som klarede overvågningen. Så besluttede vi os for at få en. For det meste kommer tyvene igen, i håb om, at du har købt nyt udstyr, og så stjæler de det igen.”

Tillid

”Det handler om tillid,” udtaler Kees. ''Vi besøger først området og scanner efter den bedste position til vores UFO’er. Vi installerer dem og viser, hvordan alting virker. Når noget sker, så ringer vores 24-7 Alarm Center øjeblikkeligt til politiet uden, at det koster kunden ekstra. Så vi er virkelig en del af projektet fra start til slut.”

UFO’en scanner området ved HedenstedUFO’en scanner området ved Hedensted

Forebyggelse

Ud over Danmark, så er Finland, Sverige og Norge også glade for den ekstra værdi videofjernovervågning skaber. De forhindrer indbrud, sabotage og tyveri på byggepladser, vindmølle- og solcelleparker. Kees: “I begyndelsen var tanken: ’Her sker ikke noget.’ Men nu tør virksomhederne ikke længere tage risikoen, hvis der sker noget dårligt. De har ikke tid til forsinkelser.”

Tyvene kom tilbage

Rasmus Frandsen har fortalt, at tyvene kom retur et par uger efter installationen af UFO’en i Hedensted, men de blev skræmt af alarmen og den høje besked fra systemet.

Yderligere information

Mail: sales.dk@247kooi.com, tlf. 887 109 08