Belægning

Belægning

Belægning

Belægning i beton

Står du med et nyopført parcelhus, trænger rækkehusets gårdhave til en renovering eller skal der projekteres til offentlige vejanlæg, støttemure eller rundkørsler med kantsten?

Hvad enten det drejer sig om byens torve eller din private indkørsel, så finder du masser af inspiration i vores program af belægningsprodukter. IBF belægning dækker alt fra belægningssten til fliser, og kommer i et utal af forskellige varianter. Alle vores belægningsprodukter produceres på eget produktionsanlæg fordelt på 20 steder over hele Danmark. Fælles for vores belægning er, at det er produceret i beton, og dermed besidder betonens gode egenskaber.

Hent inspiration her på ibf.dk eller i vores store belægningskatalog, og få overblik over de mange muligheder inden for fliser og belægningssten.

Belægning og innovation

Beton kan meget mere end blot at være en simpel, grå belægning. Vi stræber efter konstant at udvikle nye produkter, som matcher tidens byggeri. I sammenspil med landets arkitekter udvikler vi nye overflader, former og udseende i tråd med det enkelte projekt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de nyeste belægningsprodukter.

IBF som leverandør til dit projekt

Uanset dit projekt er du garanteret en belægning fremstillet af kvalitetssikret dansk beton, når du vælger fliser, belægningssten eller anden belægning fra IBF. Vi fører konstant kontrol på egne laboratorier, men er også underlagt Betonvarekontrollen, som er en tredjepartsovervågning, der vurderer betonens kvalitet løbende. Dette er din garanti for en belægning i høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Beton er et naturmateriale, der er en sammensætning af sand, grus, kalk og vand – alle naturens råstoffer. Ingredienserne samles til beton, som blandt andet ender som belægningssten eller fliser på danske terrasser.

EPD belægningssten
EPD Fliser

Relaterede produkter

Tagsten

Tagsten

Tagsten af beton


Murværk

Murværk

IBF leverer murværksprodukter til tidens byggeri