HygienicPro® afløb til fødevareindustri

Dato: 25 jun 2015

Et hygiejnisk afløbssystem yder et vigtigt bidrag til fødevaresikkerheden

HygienicPro® afløb til fødevareindustri

HygienicPro® afløb til fødevareindustri 

Et hygiejnisk afløbssystem yder et vigtigt bidrag til fødevaresikkerheden.

Gulvafløb fungerer som grænseflade mellem de hygiejnekrævende produktionsområder og kloaksystemet. Afløb, der er lette at rengøre og holde rene, kan derfor yde et væsentligt bidrag til den samlede hygiejne i produktionshallen.

BLÜCHER, som blandt andet leverer til Arla Foods og Danish Crown, har udviklet en helt ny serie punktafløb og afløbsrender i rustfrit stål, der er specielt tilpasset til at imødekomme de hygiejnemæssige udfordringer i fødevareindustrien.

De nye HygienicPro® render og afløb er udviklet i samarbejde med fødevarevirksomheder og rådgivere og er desuden i tråd med de nyligt udarbejdede EHEDG retningslinjer for afløbsprodukter, som BLÜCHER også aktivt har bidraget til som medlem af EHEDG.

BLÜCHER er desuden den første HACCP-certificerede afløbsproducent, hvilket bekræfter, at BLÜCHER afløbsprodukterne bidrager til fødevaresikkerhed i henhold til branchens forventninger, lovgivning og standarder.

”Vi har konstrueret HygienicPro® afløbsprodukterne specifikt for at imødekomme fødevarebranchens behov for effektiv afvanding af gulvet, nem rengøring og forebyggelse af bakterievækst. Og samtidig har vi skabt et design, der også begrænser vandforbrug og antal produktionsstop til drift og rengøring af afløbssystemet”, udtaler BLÜCHER’s produktchef Arne Skou Ernstsen og fortsætter: ” Blandt andet er der til afløbene udviklet en specielt stor sikurv, som kan rumme store mængder produktionsaffald uden at stoppe til, ligesom produkterne overalt er udformet med afrundede hjørner både af hensyn til rengøringsvenligheden og for at sikre en holdbar forbindelse mellem afløbets kant og gulvet, så der ikke opstår revner, hvor der kan gemme sig bakterier.”

Som alle BLÜCHER® afløbsprodukter er HygienicPro® helt i rustfrit stål og opbygget af moduler, der kan kombineres indbyrdes for at sikre den optimale afløbsløsning til hvert enkelt projekt. 

 

Referenceprojekter fra BLÜCHER

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Tilbygning | Aabenraa | 406,0 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Valby Vandkulturhus

Valby Vandkulturhus

Nybygning | København | 85,0-100,0 Mio.

Nybygning af svømmebassin/pool i København på 2 etager hvor den ene etage er ...

Hotel d'Angleterre

Hotel d'Angleterre

Indv.renovering | København | 80-120 mio kr.

Indv.renovering af hotel/motel i København med 91 lejligheder . Selve byggeri...

IKEA Århus

IKEA Århus

Nybygning | Aarhus | 400,0 Mio.Kr

Nybygning af forretning i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt j...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår