Hybridrende fra Polysan

Annonce – Dato 19 Dec 2019

Polysans hybridrende er fremstillet ud fra ideen om, at det skal være muligt at bortlede vandet fra facaden i stedet for at det skal bortledes i et omgangsdræn. Hybridrenden er produceret således, at man samtidig med at bortlede vandet til et afløb også får affugtet sin sokkel, og den er udviklet til at kunne klare alle de nyeste anbefalinger i forbindelse hermed.

Hybridrenden er produceret således

Indbygget fald og cirkulationsåbninger

Hybridrenden har indbygget fald, som er med til at sikre at vandet afledes nemt og hurtigt. Desuden har renderne cirkulationsåbninger i siderne, placeret ind mod soklen, som er med til at sikre, at den til stadighed holdes tør.

hele tiden at kunne bortlede vandet fra facade og sokkelhybridrendesystemet findes forskellige riste/afdækningsløsninger

Faldopbygning

Hybridrendens system er opbygget således, at man kan bygge op til 10 meter med fald fra den ene side mod midten og 10 meter med fald fra den anden side mod midten, hvor der så findes et element med bundafløb. Herfra forbindes renderne så til enten det offentlige tostrengede system eller til egen faskine for hele tiden at kunne bortlede vandet fra facade og sokkel.

Afdækning

Til hybridrendesystemet findes forskellige riste/afdækningsløsninger. For eksempel “Sapostone”, som gør at renden afdækkes pænt, men stadig med mulighed for at vand kan løbe igennem og ned til renden.

Lægningsvejledning

Ved fremsendelse af en tegning med meterangivelse udarbejder Polysan gerne en nedlægningsvejledning, hvor placeringen af afløbene indgår.

Yderligere information: www.polysan.dk, tlf. 62 66 12 21, E-mail: polysan@polysan.dk