Hvorfor ikke montere et rottestop, når du renoverer faldstammerne?

Dato: 12 nov 2020

Der udskiftes årligt tusindvis af faldstammer i Danmark, men meget få af gangene installeres et rottestop i forbindelse med dette. Det er slut nu. Den Danske virksomhed Cantt Aps. har udviklet rottestoppet Ratstop100, som er nemt og hurtigt at monterer. Rottestoppet er let, fylder ikke ret meget og det kan leveres i rør med op til 100 stk. Det betyder, at du nemt kan have mange liggende og sparer på både plads og montagetid.

Ratstop 100 fra Cantt er selvrensende

Ratstop 100 kan købes hos alle større grossister i Danmark VA godkendt Rottestop

Produktet er VA godkendt og Kan monteres i alle Ø 110 mm muffer, bag toilettet og i de gamle støbejernsfaldstammer. Ratstop100 er monteret mange steder i Dannmark i bl.a. etageejendomme og offentlige institutioner. På Skejby Hospital valgte de også Ratstop 100 og som Dannie Andersen fra Wicotec-Kirkebjerg udtaler ”Det var vigtigt for bygherre at få installeret et VA godkendt produkt, som sikrer, at der helt sikkert ikke kommer Rotter ind til de meget følsomme patienter. Samtidig er den vedligeholdelsesfri, hvilket også var årsagen til, at valget faldt på Ratstop100".

Hvorfor ikke montere et rottestop, når du renoverer faldstammerneIngen unødige udgifter til service

Ratstop 100 er selvrensende og derfor vedligeholdelsesfrit. De rustfri fjederstål pigge, udvider sig ved toiletskyl og renser dermed sig selv hver gang der er et toiletskyl.
Det betyder at kunden undgår at skulle bruge penge på årlige servicebesøg, der kan løbe op i rigtig mange penge over 10 år.
”Vi har nu været i gang i 6 år med Ratstop100 og vi har endnu ikke haft en reklamationssag, hvilket bekræfter, at produktet virker som det skal” udtaler Tonny Christensen fra Cantt. Tonny har arbejdet med rotteproblemer i København i mere end 30 år, så han ved hvad han taler om.

 

Ratstop 100 kan købes hos alle større grossister i Danmark og hvis du ønsker at vide mere om produktet så gå ind på www.cantt.dk. Her kan du også se montagevideoer og meget andet.

 

Mere om produktet Rottestop i faldstammer

Rottestop i faldstammer

Simpel og holdbar konstruktion, som giver beskyttelse mod rotter

Cantt brochure

Cantt brochure

Ratstop 100 - en simpel og holdbar konstruktion

Læs mere

Montering i PVC rør

Montering i PVC rør

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i faldstamme

Montering i faldstamme

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i WC

Montering i WC

Monteringsvejledning

Læs mere

Cantt video
Cantt - rottestop 100

Cantt - rottestop 100

Ratstop100 er en effektiv løsning mod rotter i hjemmet

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår