Hvordan kommer man op i 60-80 meter og reparerer havnekraner?

Annonce – Dato 30 jan 2020

Der kræves noget ekstraordinært, når de høje kraner i Danmarks største containerhavn skal serviceres og repareres. Det skal ske på den mest sikre måde for de montører, der udfører arbejdet. Derfor valgte Aarhus Havn at samarbejde med O.G. Specialstilladser, da turen kom til to af de højeste kraner.

– Vores eksterne ingeniør deltog fra starten i planlægningsfasen og fulgte projektet til dørs med besigtigelse på stedet og efterfølgende statiske beregninger, fortæller direktør Morten Eriksen, O.G. Specialstilladser.

– Løsningen blev i alt fire stilladser: To i 60 meters højde og to i 80 meters højde. Krævende konstruktioner, hvor den løbende dialog med havnen var afgørende og sikrede de korrekte stilladser.

– Hurtigt udført af vores kompetente team af stilladsfolk – fra forespørgslen blev modtaget og til de grønne godkendelsesskilte var sat på.

Arbejdsplatforme, stilladser, trappetårne og broovergange

O.G. Specialstilladser tilbyder hurtigt opbyggede arbejdsplatforme og stilladser til byggeri, sanering og som på Aarhus Havn til pleje- og vedligeholdelsesopgaver. For eksempel som arbejdsstillads og et bærende stillads i én og samme konstruktion – åben eller lukket alt efter behov.

Trappetårne og broovergange giver sikker, bekvem adgang, og de tilpasses altid de lokale forhold.

Se mere på www.ogspecialstilladser.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår