Hvad skal du gøre med dine tromler og IBC palletanke?

Annonce – Dato 24 mar 2020

En container eller et lager fra DENIOS spiller på alle de rigtige tangenter til både indendørs og udendørs opbevaring af olier og kemikalier i tromler og IBC palletanke. Med en systemcontainer kan du udvide lageret uden nødvendigvis at lave en fast tilbygning til din virksomhed.

Så mangler din virksomhed en container?

Container, systemcontainer, tromlecontainer og lager… Ligegyldigt hvad vi kalder din opbevaringsmulighed til tromler og IBC palletanke, så står vi klar med ekspertrådgivning og planlægningstips. Vi har samlet ni spørgsmål, som vi helt sikkert bringer på banen i planlægningsfasen:

  1. Hvilke medier skal der opbevares?
  2. Hvilken fareklasse tilhører dine medier, og er de grundvandsforurenende?
  3. Hvilke specifikationer for sikker opbevaring kan du finde i mediets sikkerhedsdatablad?
  4. Hvilke størrelser enheder skal du opbevare, og hvor mange skal der være plads til?
  5. Hvordan forsynes containeren med enheder?
  6. Skal der aftappes fra containeren?
  7. Skal der overholdes et bestemt temperaturområde?
  8. Skal du opbevare farlige medier i et beskyttelsesområde?
  9. Er der mulighed for sikker aflæsning og opstilling ved hjælp af kran / gaffeltruck?

udendørs opbevaring af olier og kemikalier i tromlerHvilke medier skal der opbevaresSkal der aftappes fra containeren

Hvad kan en systemcontainer ellers?

Til selve designet af din systemcontainer er det næsten kun din fantasi, der sætter grænsen. Vil du have én stor åbning i den ene ende? Eller er du mere interesseret i, at begge langsider kan åbnes op? Skal der være en fløjdør, dobbeltlåger eller skydeporte? Længden, bredden og højden står dig også helt frit for og er selvfølgelig afhængig af, hvor meget du skal opbevare.

Meget mere end systemcontainere

Hos DENIOS har vi meget mere end systemcontainere. I samme boldgade finder du varmekamre til temperaturfølsomme medier, walk-in lagre og brandsikre lagre og containere. Ellers har vi også ”småting” såsom opsamlingskar, brandsikre skabe til kemikalier og olier, tappestationer, tromleløftere, personligt sikkerhedsudstyr, absorbenter og meget mere. Sagt med andre ord, hos DENIOS er vi eksperter inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.