Hvad kan du nå, mens du holder for rødt?

Dato: 8 mar 2018

Med LønAdministration tager det kun få minutter at få styr på lønnen

Hvad kan du nå, mens du holder for rødt?

Lav løn, når du holder for rødt

Nej, det må du selvfølgelig ikke – men hvis det ikke var ulovligt, kunne du faktisk godt nå at udbetale løn til dine medarbejdere, mens du holdte i tomgang ved lyskrydset. Så nemt og hurtigt er det med LønAdministration fra DataLøn.

Det tager nemlig kun få minutter at få styr på lønnen. Du skal bare benytte en app, telefonen eller en pc. Og så kan du bruge resten af tiden på det vigtige – at tjene penge til dig og din virksomhed.

Så snart du har sendt informationerne om medarbejdernes løn, er der andre, der sørger for at lønnen bliver udbetalt, og at alle løndata bliver indberettet de rigtige steder.

Læs mere her

Thomas laver løn på under 5 minutter

”Jeg lyver ikke, når jeg siger, at det tager under fem minutter for mig at lave løn.”

Sådan siger Thomas Reesen fra tømrer- og snedkervirksomheden Østerbrogruppen ApS, som har valgt at bruge LønAdministration fra DataLøn.

Når Thomas indberetter løn, logger han bare på LønAdministration og indtaster timeantallet pr. medarbejder. Det er det. Så klarer DataLøns konsulenter resten og sørger endda for at sende en elektronisk lønseddel ud til hver enkelt ansat i e-Boks.

”Det er super simpelt. Selv for en tømrer som mig. Og hvis jeg kommer til at lave en fejl – det sker jo – så får jeg en sød mail retur, hvor en konsulent spørger, om det nu også kan være rigtigt, at en ansat skal have udbetalt 7000 og ikke 70 timer eksempelvis. På den måde er de gode til at hjælpe mig, så lønnen altid bliver udbetalt korrekt og til tiden,” siger Thomas Reesen.

Læs mere om dine fordele med LønAdministration her

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår