Hvad er den rigtige dør til projektet?

Annonce – Dato 23 nov 2021

Vi får ofte opkald fra folk der har benyttet forkerte døre til byggeprojekter - og som er kede af deres valg. For ofte bliver et billigt valg, en dyr løsning.

InduDoor, vådrumsdør

Derfor er vores vigtigste opgave hos InduDoor at lytte til dine udfordringer og behov INDEN vi går i gang med at lave noget.

Hvad skal din branddør, hygiejnedør, røntgendør eller svingdør kunne klare, ud over selve basisfunktionen? Skal den f.eks. kunne klare gentagende afvaskninger med diverse kemikalier eller skal den kunne klare varme, høj fugtighed og klordampe?

InduDoor, hygiejnedøre der tåler vand og vask

Vi hjælper med at tænke de rette døre ind i byggeprojektet, helt fra start. Vi er leveringsdygtige i vådrumsdøre med forskellige egenskaber, som gør dem velegnede til stort set alle funktioner lige fra restaurationer og svømmehaller, til hospitaler og fødevareproduktion. Dørene udgør et hygiejnisk valg, da de uorganiske materialer sikrer, at de kan tåle hårdhændet brug og daglig vask.

Ud over vådrumsdøre forhandler vi også universaldøre til blandt andet landbruget samt bændelgardiner og PVC-produkter, som effektivt kan bruges til at skærme af mod kulde, støv og støj i en lang række af forskellige miljøer.

Vores mange års erfaring på området gør os til en værdifuld samarbejdspartner, når der skal findes dørløsninger til dine byggeprojekter. Vi “skræddersyer” døre med nøjagtig de egenskaber, størrelser, materialer og udtryk, som både praktisk og visuelt matcher miljøet.

InduDoor, døre til storkøkkener

Se mere om EI30 vådrumsdøre her

Er du f.eks. arkitekt eller byggerådgiver der mangler en løsning til dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Ring til os på 88 440 540, så vi kan få en snak om dine behov.

Læs mere om InduDoors dørløsninger her