Hurtigere rørføring og fremstilling i Revit

Dato: 12 Dec 2019

Victaulic, førende i verden inden for fremstilling af mekaniske rørsamlingssystemer, introducerer Victaulic Tools for Revit, et innoverende tilføjelsesprogram til Autodesk® Revit® MEP, der øger tegningsproduktiviteten, løser vanskelige rørføringsproblemer og gør det muligt at oprette bygge- og fremstillingsdokumenter i Revit. Victaulic Tools for Revit giver brugeren mulighed for at definere rørføring dobbelt så hurtigt og øge effektiviteten og produktiviteten.

Komplekse rørsystemer med færre klik

Produktivitetsværktøjet i Victaulic Tools for Revit gør det muligt for brugerne at designe virtuelle, intelligente modeller med alle mekaniske detaljer eller pumperumsdetaljer på halv tid sammenlignet med de nuværende rørføringsteknikker i Revit. De forbedrede rørførings- og redigeringsværktøjer giver mulighed for at skabe komplekse rørsystemer med færre klik.

Følgende funktioner øger rørføringseffektiviteten:

  • Deling af rør: Deler automatisk rørene op i minimum- og maksimumlængder og samler rørdele med den specificerede kobling i henhold til den brugerdefinerede rørføring.
  • Rotationsvalg: Roterer udvalgte dele af modellen i den specificerede vinkel inden for 3D-visningen
  • Ændring af størrelse: Ændrer størrelsen på alle komponenter i et udvalgt område med et enkelt klik
  • Sletning af rør: Sletter det valgte rør og forbinder systemets fittings, samtidig med at det sikre korrekte samlingspunkter.
  • Tilpasset mærkning af rør: Automatisk mærkning, placerer tilpassede mærkater på rør og komponenter i modellen. Søgning i produktfamilier: Eksporterer og importerer de opslagstabeller, der anvendes af den aktuelt åbne produktgruppe.
  • Søgning i katalog: Scanner produktkataloger og importerer og eksporterer alle opslagstabellerne i alle produktgrupperne.

Øget produktivitet

Victaulic Tools for Revit gør fremstilling muligt i Revit og øger samtidig produktiviteten. Brugeren kan skabe bygningsdetaljer og fremstillingstegninger, herunder oplysninger om forventet arbejdskraft og producenter, uden at skulle skifte software.

eksporterer alle opslagstabellerne i alle produktgrupperne

Følgende funktioner forbedrer effektiviteten af fremstillingsprocessen:

  • Samlingsoversigter: Skaber ukomplicerede samlingsoversigter over rørsystemet, hvilket sikrer at alle integrerede komponenter er korrekt sat ind i samlingen, og derved sikrer at ingen løse dele er glemt.
  • Mulighed for ortografisk visning og planvisning af tegning af rørstykker. • Indkøbsværktøj: Opretter automatisk en materialeliste for det valgte rørstykke.
  • Oprettelse af fremstillingsark til rørstykke med 3D-visning.

Brugervenligt interface og forudinstallerede produktgrupper

”Victaulic Tools for Revit har en intuitiv, brugervenlig interface, der gør det lettere for både nye og erfarne brugere at lære at bruge Revit”, siger Morten Hansen, Victaulic Sales Engineer. ”Tilføjelsen virker i alle visninger og leveres forudinstalleret med over 100 Victaulic produktgrupper og skabeloner og giver brugerne mulighed for at arbejde med produkter fra Victaulic såvel som fra andre producenter og samlingsteknologier”.

Se mere her.

Læs mere her.

Firmaprofil

Siden 1919 har Victaulic været verdens førende producent af rillede mekaniske koblinger og rørsamlingssystemer. Victaulics innovative rørsystemer og tjenester, som anvendes på de mest krævende markeder, sikrer en hurtigere installation og øger samtidig sikkerheden, pålideligheden og effektiviteten. Victaulics løsninger, med over 900 aktive globale patenter, fungerer i 115 lande på tværs af diverse forretningsområder og bruges bl.a. til olie og gas, kemikalier, minedrift, elproduktion, vand- og spildevandsbehandling, militære og marine systemer, såvel som til kommerciel sikring af bygninger samt brandsikring.

Yderligere oplysninger: www.victaulicsoftware.com, tlf. 80 88 88 98, E-mail: Morten.hansen@victaulic.com

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår