Human Centric Lightning - Dynamisk belysning

Annonce – Dato 4 Apr 2019

Hospitalsindlæggelse betyder som regel begrænset bevægelsesfrihed for patienterne. Afhængigt af sygdommen, skal patienterne overvejende opholde sig i sengen og kommer sjældent ud.

Biodynamisk lys med B.E.G

Ikke alle sengestuer er tilstrækkeligt forsynet med dagslys. B.E.G.’s HCL sensor styrer belysningen på sådan en måde at den simulerer daglyset (2700 kelvin til 6500 kelvin) via. et integreret ur. Denne ændring i farven på belysningen gør, at den kan støtte helbredelsesprocessen da den stabiliserer patienternes døgnrytme og intensiverer søvnen.

I et samfund hvor man stadig bliver ældre er det vigtigt, at også ældre mennesker på plejehjem hjælpes bedst muligt. Med alderen bliver menneskets syn dårligere og ved længere ophold indendørs kan det ske, at deres indre ur kommer ud af trit og at beboerne oftere vågner om natten. HCL-løsninger bidrager til at genetablere beboernes indre ur og sørger for en bedre søvnkvalitet. Kort sagt, den helt korrekte belysning øger trivslen og velværet, og ikke mindst aktivitetsniveauet på arbejdspladsen eller i klasselokalet.

B.E.G. har en HCL stand-alone sensor, der kan håndtere styring af dynamisk belysning, men kan også styre dynamisk belysning med DALISYS løsning. B.E.G.’s DALISYS produktlinje er en netværksbaseret DALI løsning med BACnet, kalenderstyring, visualisering mv. som giver meget stor fleksibilitet og mange muligheder indenfor styring af belysningen og integration.

Mød os på Lys & El, Bella Centret d. 10. & 11. april 2019 på stand D16.

Kontakt os for mere info på telefon 7631 4000 eller på mail info@beg.dk.

Referenceprojekter fra B.E.G. Danmark

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Skagens Museum

Skagens Museum

Tilbygning | Frederikshavn | 70 Mio.kr

Tilbygning af museum i Frederikshavn på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

Nybygning | Billund | 90 Mio.kr

Nybygning af museum i Billund på 3 etager hvor den ene etage er under jorden ...

Dalby Skole

Dalby Skole

Tilbygning | Kolding | Ansl. 14 mio.kr.

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Kolding . Selve byggeriet er påbegyndt jun...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår