Hos STAD Projektmægler sælger de erfaring, overblik, viden – og Quooker

Annonce – Dato 25 nov 2021

Quooker, vandhane med kogende vand

Vi ved hvad kunderne gerne vil have. Vi ved, hvorhenne i landet de spørger, hvad er en Quooker? Og vi ved, hvor i landet de siger, hvorfor er der ikke en Quooker med? Vi bruger vores viden, alt efter hvilken by vi er i, til at rådgive bygherren om antal soveværelser, materialevalg – og Quooker!

Alice Lotinga er et kendt ansigt i mæglerbranchen. Hun er en af de eneste, der er med allerede fra byggegrunden købes, så hun kan rådgive bygherren inden for både projektsalg og nybyggeri.

Vi er med fra starten, det gør os specielle i markedet. Hvis vi ikke kan få en Quooker med i projektet, så kan vi sørge for, at der er klargjort til en Quooker. Vi tænker det altid ind, uanset om det er leje eller eje.

Et fantastisk redskab for både unge og seniorer

Quooker er et fantastisk redskab i små køkkener, for vores køkkener i Danmark er jo ikke store luksuskøkkener med mange m2. Med en Quooker frigør man plads – du behøver ikke elkedel, kaffemaskine eller sodavandsmaskine men kun ét armatur til både koldt, varmt og kogende vand – og nu også vand med brus. Udover at den er praktisk og du nemt kan rengøre, skolde og desinficere, så har du næsten et ekstra blus” fortæller Alice. Og hun fortsætter ”der burde være en Quooker i alle ungdomsboliger, men det er byggeprisen ikke til. Endnu.

Quooker er med i 90% af mine projekter

For Alice er det vigtigt at være realistisk, så det kan betale sig for bygherren. Og hun ved, at hvis man inkorporerer noget nyt, så skal andet barberes væk, der bliver ikke flere penge at bygge for. ”Bygherren råder over en vis sum og det skal gå op – og det er jeg med til at sørge for.

En Quooker er både energi- og vandbesparende, og det er et kæmpe plus, når man gerne vil bygge bæredygtigt.

Tænk på hvor mange gange man tænder for en elkedel for at koge vand og ofte smider overskydende vand ud. Med en Quooker tapper du kun det vand, som du skal bruge. Og jeg må også nævne, hvor meget plads man kan spare, hvis man drikker meget danskvand. 6 liter vand fylder en del på køl og som pant, det gør det ikke, når du kan tappe det direkte fra hanen.

Leje eller eje – vi stiller krav til vores bolig

Alice mener ikke, at man i dag kan se forskel på leje eller eje. Det klientel, som i dag lejer, er nemlig det samme som de, der vil eje, for det er dyrt at leje og der er ikke klasseforskel på eje/leje som der var engang.

For i dag stilles der flere krav til lejeboligerne. De vil også have vaskemaskine, og at skabene er sat ind, og at de ikke selv skal komme med noget – og her kunne det også give god mening med en Quooker. Vi ved, at de nye typer af lejere har solgt et hus, og de vil bo for deres friværdi, de vil rejse og de vil også have et lækkert køkken, også selvom de bor til leje. Nutidens lejere stiller samme krav og har samme forventninger til deres bolig - også om bæredygtighed og convenience. Hvis lejerne kommer ind i naboens ejerlejlighed og ser en Quooker i det køkken, så vil de også have en Quooker i deres, og de er villige til at betale ekstra for det. Det skal vi have bygherrerne til at forstå.

KONTAKT OS, SÅ QUOOKER KAN SKABE MERE VÆRDI TIL DIT BYGGERI.

Se mere om vores mange projekter her

Michael Kähler, Projektsalgschef, mk@quooker.dk, Tlf. 71 96 86 12
Ditte-Marie Cozens, Projektkonsulent, dm@quooker.dk, Tlf. 26 59 63 00
Steen Petersen, Key Account Manager, steen@quooker.dk, Tlf. 22 10 01 93.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår