Holstebro-Alstrup friplejehjem radonsikres med DAFA Radon System™

Annonce – Dato 1 jun 2021

I forbindelse med opførelsen af Holstebro-Alstrup friplejehjem blev der stillet en række krav til byggematerialernes kvalitet samt effektivitet. Dermed var det vigtigt at vælge en leverandør, som også kunne agere som sparringspartner ved at give kompetent vejledning og rådgive i forhold til konkrete problemstillinger. Derfor var det et naturligt valg for Østermark Entreprenørforretning A/S at vælge DAFA Radon System, da friplejehjemmets 30 lejligheder skulle radonsikres.

Holstebro-Alstrup friplejehjem radonsikres med DAFA Radon System™

En alsidig og kompetent samarbejdsparter

Projektlederen for byggeriet, Riana Andersen, har været meget tilfreds med samarbejdet med DAFA Building Solutions A/S da de ikke blot har leveret produkter af høj kvalitet, men også har ageret som alsidig og kompetent samarbejdsparter. På Holstebro-Alstrup friplejehjem benyttede man en række af løsningerne i DAFA Radon System for at radonsikre konstruktionen samt garantere, at borgerne og personalet på friplejehjemmet ikke bliver påvirket af den sundhedsskadelige radongas.

Nem og fleksibel løsning med DAFAs universelle rørkraver

Da friplejehjemmet rummer mange køkkener og andre vådrum, var projektlederen især tilfreds med DAFAs universelle rørkrave, som lettede arbejdet ved både bestilling og udførelse, fordi man ikke skulle lede efter den korrekte størrelse til de enkelte gennemføringer. Som den eneste patenterede løsning på markedet kan én rørkrave anvendes til flere størrelser.

Nem og fleksibel løsning med DAFAs universelle rørkraverDAFA radonspærre

Hurtig respons og kompetent vejledning

Inden udførelsen af radonsikringen stillede DAFA en af sine eksperter til rådighed, som gennemgik projektet med fokus på at løse konkrete problemstillinger for projektet, anvendelse af de enkelte produkter og tips til den praktiske udførelse. Riana Andersen fremhæver, at hun har oplevet meget hurtig og kompetent respons på henvendelser både under og efter montering.

Udtalelse fra projektlederen

”Vi har været glade for vores samarbejde med DAFA i forbindelse med radonsikringen af Holstebro-Alstrup friplejehjem. Vi har oplevet hurtig respons på henvendelser og kompetent vejledning til spørgsmål. Desuden var løsningerne i DAFA Radon System meget fordelagtige for vores byggeprojekt, da de var nemme at montere og af høj kvalitet”, udtaler Riana Andersen, projektleder, Østermark Entreprenørforretning A/S.

Læs mere om DAFA Radon System her

Eller på DAFA Building Solutions website

 

Mere om produktet DAFA Radonspærre

DAFA Radonspærre

DAFA Radonspærre er en polyethylenspærre af ny uarmeret copolymer

PRODUKTKATALOG 2021

Referenceprojekter fra DAFA Building Solutions A/S

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Nobis Hotel Copenhagen

Nobis Hotel Copenhagen

Ombygning | København | 80 Mio.kr

Ombygning af hotel/motel svarende til 1 bygninger i København med 80 lejlighe...

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Tilbygning | Slagelse | 650 mio.kr

Tilbygning af hospital i Slagelse på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Nybygning | Furesø Kommune | 85 mio.kr

Bofællesskabet Mageløs opfører boliger samt et fælleshus i Værløse Pr...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår