Højsikring i både moderne og traditionel arkitektur

Dato: 9 Aug 2018

Vi er en del af en konfliktfyldt verden, og kan dermed være i risiko for uforudsigelige handlinger. En fredelig bil eller lastbil kan pludselig blive til et dødbringende våben i hænderne på en terrorist. Derfor øges fokus i disse år på byrumssikring - eller mere specifikt: Hvordan kan man gøre byrummene bøvlede for terroristerne.

Synlighed

Sikkerhedsforanstaltningerne stiller nye krav til den måde, som vi tænker og indretter byrummene på, og kan rejse spørgsmål om, hvor synlige sikkerhedsforanstaltningerne skal være. Mange debattører har ytret bekymring for, at synlig byrumssikring vil have en negativ psykisk indvirkning på os der færdes i byerne. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet.

Når der stilles krav til ekstra højsikring

KIBO Sikring tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor højsikring, til fx politi, fængsler, ambassader, psykiatri, banker, havneanlæg eller offentlige pladser. Områder som alle har høje krav til sikkerhed. Højsikring af et område kan ske på mange måder og defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. KIBO Sikring hjælper vi med at afdække jeres behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk og elektronisk sikring, der skal til for at kunne yde den nødvendige højsikring.

Køretøjshindring

Terrorsikring har fået en vigtig psykologisk og mental indvirkning på os, når vi opholder os i det offentlige rum. Det er vigtigt at føle sig tryg og vide, at der er taget forbehold for de trusler, der kan risikere at være rettet mod tilfældige personer i byrummet. Køretøjshindring som fx pullerter, bænke eller plantekasser er én form for sikring af byrum i daglig brug eller ved større forsamlinger. Disse vil stoppe en frontal påkørsel af lastvogn eller andet tungt køretøj, der vejer op til 7,5 ton. Andre løsninger kan være hastighedsnedsættende tiltag samt foranstaltninger, der kan være med til at alarmere om en unormal hændelse.

Højsikring i både moderne og traditionel arkitektur

Når der skal opføres nye bygninger, hovedkontorer for internationale virksomheder eller offentlige organisationer, bør højsikring tænkes ind fra starten. På den måde bliver sikringen en integreret del af bygningen og det omkringliggende udeareal. Pullerter kan integreres i byrummets arkitektur og blive en næsten usynlig del af det offentlige rum. KIBO vejleder og rådgiver arkitekter omkring hvilke muligheder og produkter, der findes på markedet for at kunne få den bedst mulige sikring med i byggeprocessens første faser.

KIBO Sikring hjælper med såvel permanent som midlertidig sikring af byrummet.

Læs mere om byrumssikring her og dowload brochure om højsikring her.

Yderligere information: www.kibosikring.dk, tlf. 70 10 70 77.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår