Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 Hillerød. Arkitekt var C.F. Møller. MOE var rådgiver. Indviet i slutningen af 2018. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Munters A/S

Munters Flexline repræsenterer en ny generation af dampbefugtere, der består af en basismodel, som nemt kan udvides til en skræddersyet be-fugtningsløsning til ethvert behov. Med konceptet kan vi tilbyde et modulært system, der sikrer både stor fleksibilitet og hurtig levering. Ud fra Flexline basismodellen konfigureres skræddersyede befugtningsløsninger til ethvert behov, f.eks. til optimering af indeklimaet i industrien, kommercielle bygninger, kultur- og fritidsfaciliteter.

FlexLine er tilgængelig både som elektrodebefugter og som varmelegemebe-fugter – afhængigt af vandkvaliteten og den påkrævede reguleringsnøjagtighed. Da anlæggene leveres som forhåndskonfigurerede enheder, er installationen enkel og anlægget vil til enhver tid kunne udvides.

Til befugtningsopgaver, der kræver høj præcision, f.eks. i procesindustrien tilbyder vi Flexline Plus & Process dampbefugtere.


Nature Impact A/S

Nature Impact leverede i 2018 et grønt tag til Renseanlægget Solrødgård. Renseanlægget er tegnet af Henning Larsen Architects. Det er ganske rammende blevet kaldt for ‘fremtidens renseanlæg’, idet der allerede på tegnebrættet er tænkt ny teknologi og innovative og bæredygtige løsninger ind i byggeriet – til gavn for både mennesker og miljø.

Phønix Tag Storentreprise har udført tagdækningen og det store grønne tag på renseanlægget. Direktør Preben Vestergaard, Phønix Tag Storentreprise, har et godt indblik i løsninger til grønne tage.

Det, der gør Nature Impact særlig er, at de leverer et simpelt system, der nemt kan tilpasses vores rytme som tagdækkerfirma. Og så skaber det et virkelig flot resultat, der er svært at matche.
Preben Vestergård, Direktør i Phønix Tag Totalentreprise ApS

Nature Impacts produkter er godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri, og vi er stolte af at have været en del af et projekt, som både bygger på bæredygtige løsninger og er til glæde og gavn for lokalbefolkningen i Hillerød.


Produktkoblinger

Befugtning

Munters tilbyder en lang række produkter til at skabe det perfekte klima


Grønt tag modul løsning

Moderne bakkeløsning til hurtig og sikker etablering af grønne tage


Relaterede projekter

Næstved Varmeværk

Næstved Varmeværk

Nybygning | Næstved | 68,5 Mio.kr

Næstved Varmeværk opfører af administrations- og værkstedsbygninger P...

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...