Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 Hillerød. Arkitekt var C.F. Møller. MOE var rådgiver. Indviet i slutningen af 2018. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Munters A/S

Munters Flexline repræsenterer en ny generation af dampbefugtere, der består af en basismodel, som nemt kan udvides til en skræddersyet be-fugtningsløsning til ethvert behov. Med konceptet kan vi tilbyde et modulært system, der sikrer både stor fleksibilitet og hurtig levering. Ud fra Flexline basismodellen konfigureres skræddersyede befugtningsløsninger til ethvert behov, f.eks. til optimering af indeklimaet i industrien, kommercielle bygninger, kultur- og fritidsfaciliteter.

FlexLine er tilgængelig både som elektrodebefugter og som varmelegemebe-fugter – afhængigt af vandkvaliteten og den påkrævede reguleringsnøjagtighed. Da anlæggene leveres som forhåndskonfigurerede enheder, er installationen enkel og anlægget vil til enhver tid kunne udvides.

Til befugtningsopgaver, der kræver høj præcision, f.eks. i procesindustrien tilbyder vi Flexline Plus & Process dampbefugtere.


Produktkoblinger

Befugtning

Munters tilbyder en lang række produkter til at skabe det perfekte klima


Relaterede projekter

Næstved Varmeværk

Næstved Varmeværk

Nybygning | Næstved | 68,5 Mio.kr

Næstved Varmeværk opfører af administrations- og værkstedsbygninger P...

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår