High-end dispensere i rustfrit stål

Annonce – Dato 15 jun 2017

Tork Image Design™ designet til eksklusive toiletfaciliteter

High-end dispensere i rustfrit stål

High-end dispensere i rustfrit stål

Tork Image Design™ designet til eksklusive toiletfaciliteter

For at lette arbejdet med design af high-end toiletter har Tork lanceret en serie af dispensere i rustfrit stål – Tork Image Design™, der alle fås som BIM objekter.

Funktionalitet kombineret med elegant design

Tork Image Design™ serien passer ind i eksklusive toiletfaciliteter og giver brugerne en ekstraordinær god oplevelse. Dispenserne kombinerer funktionalitet med et elegant design, og da et toilet altid er en afspejling af virksomhedens profil, vil klienterne bestemt blive tilfredse. Image Design dispenserne har en overflade af nænsomt børstet, rustfrit stål, fine linjer og afdæmpede kurver. En særlig coating afviser fingeraftryk og holder dispenserne skinnende rene. Serien har allerede vundet adskillige designpriser, som f.eks. CMS Purus Award, Red Dot Award og Svenska Designpriset.

Fås som BIM objekter

Tork tilbyder forskellige dispenserformater som BIM objekter, fordi denne service er uundværlig for nutidens indretningsarkitekter. Den gør det lettere at planlægge dispensere til projektet og at visualisere tegningerne over hygiejneområderne i 3D modeller. Image Design™ serien fås som BIM objekter til ArchiCAD og Revit. Nogle emner kan også downloades til SketchUp, Vectorworks 2017 og AutoCAD.

Download BIM objekter her

Otte dispensere i samme serie

Tork Image Design™ omfatter otte dispensere inden for samme designserie. De berøringsfrie dispensere med sensorstyring er perfekt til toiletter, hvor der er særlig fokus på hygiejne, eller hvor man bare gerne vil have et lidt mere elegant snit. Der er også en manuel sæbedispenser i et universelt design og med en brugervenlig dispenserknap, som alle, også børn, ældre og handicappede, nemt kan betjene. Ønsker man at løfte brugeroplevelsen på toilettet yderligere, viser undersøgelser at toiletbrugerne er meget taknemmelige for en knage, så de ikke behøver at lægge overtøj og tasker på gulvet.

Det perfekte valg til eksklusive miljøer

Tork Image Design™ er det perfekte valg til designprojekter som toiletfaciliteter i eksklusive kontormiljøer, private klinikker, golfklubber, hoteller og restauranter. Design med Tork vil imponere de klienter og deres gæster, som skal bruge faciliteterne. Samtidig kan man have fuld tillid til at SCA og Tork, som har mange års erfaring i udvikling af dispensere, har sikret funktionaliteten.

Udforsk design-serien her

Se mere på www.tork.dk

Referenceprojekter fra Tork

ODEON - Odense Musik- og Teaterhus

ODEON - Odense Musik- og Teaterhus

Nybygning | Odense Kommune | 600 Mio.kr

Nybygning af musikhus i Odense Kommune med 42 lejligheder på 9 etager . Selve...

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Nybygning | Aarhus | 180 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning svarende til 3 bygninger i Aarhus på 5 etager hvor...

Ombygning af Billund lufthavn

Ombygning af Billund lufthavn

Indv.renovering | Billund | 25-30 mio. kr.

Indv.renovering af lufthavnsterminal i Billund . Selve byggeriet er påbegyndt...

Brøndby Stadion - Udvidelse af stadion

Brøndby Stadion - Udvidelse af stadion

Tilbygning | Brøndby | 90,0 Mio.Kr

Tilbygning af idrætsanlæg/stadion i Brøndby . Selve byggeriet er påbegyndt ma...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår