Systemapplikationer

Systemapplikationer

Systemapplikationer

I de fleste tilfælde har produkterne indenfor disse applikationsområder en meget væsentlig støjreduktionsfunktion samtidigt med at projekterne er komplekse med store krav til kvalitet og leveringspræcision.

Dampturbineafskærmninger fremstilles til både indendørs- og udendørs brig og med stor fleksibilitet hvad angør lydkrav og konfigurationer.
HIAK’s gasturbineafskærmninger har en meget høj grad af standardisering hvad angår konstruktion og produktion, men designet tillader trods dette en høj grad af fleksibilitet.

Motorteststrukturer til militærfly, såkaldte Hush House, leveres som nøglefærdige installationer. Designet kan tilpasses alle typer militærfly på markedet.

Til faciliteter beregnet til test af fly- eller industrielle turbiner har HIAK en komplet serie produkter, der opfylder både aerodynamiske og akustiske krav.

Systemapplikationer - Produktinformation

Læs mere

Relaterede produkter

Akustikdøre

Akustikdøre

HIAK fremstiller akustikdøre i stål og træ til anvendelse hvor de højeste kra...


Lyddæmpere

Lyddæmpere

HIAK har mange års erfaring indenfor industrielle lyddæmpere. Hos HIAK har vi...


Vægsystemer

Vægsystemer

I HIAK’s vægsystemer anvendes paneler til nedsættelse af støj indenfor ...


Kategorier

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår