Her bor Erik Sviatchenko – professionel fodboldspiller

Dato: 20 mar 2020

Selv beskriver Erik Sviatchenko, der er professionel fodboldspiller og anfører i FC Midtjylland, husets indretning som værende stringent og minimalistisk, men det er på samme tid også vigtigt for ham, at hans hjem er hyggeligt, og et sted hvor man kan slappe af.

Her bor Erik Sviatchenko – professionel fodboldspiller

Et hyggeligt og minimalistisk hjem

”Tankerne omkring indretningen af vores hus, som vi virkelig er forelskede i, har været at gå all in. Så på den måde har vi virkelig også investeret, både i form af tid og økonomi, i at få det hjem, vi drømmer om. Så idéen vedrørende vores indretning har fra starten været, at det både skal være hyggeligt og minimalistisk på samme tid”, fortæller Erik Sviatchenko.

Det må man virkelig sige er lykkedes. De store hvide vægge brydes af store collager og billeder, og kunstneren bag er naturligvis Eriks far, collage- og installationskunstneren Sergei Sviatchenko.

Og han har indrettet sig med Woodupp’s Akupanel på nogle af væggene

Det naturlige look

”Da vi søgte en mulighed for at indrette os på en lidt mere specifik og speciel måde, så kom det element op, at man kunne bringe det naturlige look ind i hjemmet. Da vi så fandt WoodUpp, min hustru og jeg, så tænkte vi at det så ret nemt ud. Det kunne give os præcis den æstetik, som vi havde lyst til. Det skulle bryde de store hvide vægge med min fars kunst”, fortsætter Erik Sviatchenko.

I soveværelset er der bagerst i rummet et walk-in-closet med to indgange – én i hver side. Den oprindelige idé var, at der blot skulle laves en listevæg i soveværelset. Men da væggen først var kommet op, blev parret inspireret til at lave endnu en listevæg i entréen. 

Erik har brugt Akupanel – Rustik Egefinér Natur – både i soveværelset og i gangen

Kontrast og varme

”Vi har fået rigtig mange kommentarer på vores WoodUpp-vægge. Vi elsker at åbne vores hjem op for familie og gæster, og det første vi siger lige for tiden er: “Kom! I skal lige op og se vores nye væg”. På den måde har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger, og det betyder helt klart noget.”

”Hvis jeg skal fremhæve en specifik ting ved listevæggene, så tror jeg, at det er det med at de bryder. Og jeg synes, at det er æstetisk pænt, når man ikke bare har for meget af det samme. Så væggene går virkelig ind og giver noget andet, noget varme, og det sætter jeg stor pris på”, fortæller Erik Sviatchenko.

Enkel opsætning 

”Jeg har ikke selv sat panelerne op, det ville jeg hellere have en professionel til. Men jeg var med til det, og det var altså ret simpelt, så næste gang vil vi selv kunne gøre det. Så herfra skal det klart lyde, at hvis man er interesseret i en akustikvæg, så skal man henvende sig til WoodUpp”, slutter Erik Sviatchenko.

Erik har brugt Akupanel – Rustik Egefinér Natur – både i soveværelset og i gangen.

Se produktet her
Bestil en farveprøve her
Se en oversigt over akustik paneler her

Yderligere information: www.woodupp.dk, tlf. 71 74 14 32, E-mail: mkn@woodupp.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår