HDN by Liftup

Annonce – Dato 18 jun 2014

Løfteplatform skjult i gulvet. Liftup står bag en ny, innovativ lift til kørestolsbrugere.

HDN by Liftup

Liftup står bag en ny, innovativ lift til kørestolsbrugere. Løsningen lader elegant design blive forenet med en robust konstruktion, som kan tilpasses omgivelserne omkring liften.

Her kræves ingen tilpasninger af rummet i forhold til liften - liften tilpasser sig rummet. HDN fra Liftup er definitionen på moderne nytænkning indenfor branchen, idet design, funktion og elegance samles i ét pennestrøg. At løfteplatformen er bygget ned i gulvet, gør tingene lettere for både kørestolsbrugere og gangbesværede på steder med små niveauforskelle, som f.eks. 1 eller 2 trin ved indgange til butikker, hotellobbyer og klinikker.

Design
Da liften er bygget ned i gulvet, skal der kun tænkes på gulvbeklædningen på løfteplatformen: gulvtæppe, vinyl, måtte og træ, ja endda granit, marmor, brosten, fliser og gulvplader er muligt. Liften kræver en grube på bare 350 mm’s dybde.

Sikkerhed
Designet er måske nok simpelt, men det dækker over et robust system med en løftekapacitet på 400 kg.. Omkring liften er der monteret et sikkerhedspanel, som forhindrer, at kørestolen ruller af, mens liften er i drift. Brugeren er beskyttet mod enhver risiko for at komme i klemme – både inde på og udenfor liften.

Fordele:
- Både indendørs og udendørs installation mulig.
- Elegant og brugervenlig løsning til indgangspartier i fx butik eller virksomhed.
- Mulighed for visuel tilpasning til omgivelserne.
- Robust og yderst kraftig konstruktion.
- Simpel og nem betjening for alle.
- Anvendelsen indebærer ingen klemningsfare og kræver derfor ikke særskilt opsyn.
- Et stabilt løfteprincip.
- Sikkerhedspanel rundt om hele liften. 

Se mere om produktet på vores hjemmeside eller se vores produktfilm på YouTube.