hansgrohe Rainfinity - Brusebad i en ny dimension

Annonce – Dato 16 mar 2020

Med Rainfinity-bruserprogrammet sætter hansgrohe nyt præg på badeværelset. Takket være kombinationen af innovativ teknologi, moderne design og et krav om højeste kvalitet åbner Rainfinity nye dimensioner i brusebadet. Rainfinity er en trendsætter med sin afrundede form og den nye vægtilslutning, der gør en bruserbøjning overflødig. Der skabes et visuelt highlight på badeværelset med de moderne mathvide overflader og grafitgrå stråleskiver. Produkterne har vundet den anerkendte designpris iF Gold Award 2019 og er nu klar til lancering.

Med Rainfinity sørger hansgrohe for en helt speciel bruseroplevelse

Rainfinity-hovedbruseren indhyller kroppen i vand fra top til tå. Den nyskabende vægtilslutning gør det også muligt at holde hovedet i tørvejr. Hovedbruserens hældningsvinkel kan justeres mellem 10° og 30° til den ønskede position, fx hvis du ikke vil have vand i håret eller ansigtet. Den nye bruseroplevelse understøttes også af strålefladens let afrundede form og stråleåbningerne, der er placeret forskudt på stråleskiven. Denne kombination får vandstrålerne til at omfavne hele kroppen i bløde dråber, frem for hovedsageligt at ramme hoved og skuldre oppefra.

Det har aldrig været så oplivende at stå i regnen

De tre stråletyper i Rainfinity-hovedbruseren gør det daglige brusebad til en ganske særlig nydelse. Man opnår maksimal afspænding med den mikrofine PowderRain-stråle, hvor tusindvis af dråber indhyller kroppen i blide og lydsvage dråber – ren forkælelse. Fra stråleskivens midte strømmer stråletypen Intense PowderRain, der med sine koncentrerede stråler er god til at skylle shampoo ud af håret. RainStream har en opkvikkende effekt med kraftige, perlende enkeltstråler, som masserer skuldre og ryg. I håndbruseren erstattes RainStream af en MonoRain-stråle, der målrettet og kraftig har en regenererende velværeeffekt på arme og ben.

hansgrohe Rainfinity - Brusebad i en ny dimension

Det ekstraordinære brusebad

Det brede Rainfinity-sortiment byder på mange muligheder for at indrette bruseområdet efter egne, individuelle ønsker: Væg- eller loftinstallation, hoved- eller håndbruser, med én eller tre forskellige stråletyper, en håndbruser i klassisk design eller i den geometriske stavform – designfriheden vil ingen ende tage.

Find mere information om Rainfinity-bruserprogrammet på hansgrohe.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår