hansgrohe FinishPlus – armaturer i flotte overflader

Annonce – Dato 5 Dec 2019

hansgrohe tilbyder nu alle trendsættere to af deres mest populære vandhanelinjer i nye overflader. hansgrohe FinishPlus-overfladerne gør det muligt at udtrykke din stil og smag med et badeværelse eller køkken, der udstråler præcis det, du ønsker.

hansgrohe FinishPlus – armaturer i flotte overflader

Med de nye kvalitetsoverflader giver hansgrohe dig et væld af designmuligheder, for de to armaturlinjer Metropol og Talis E fås nu i fem forskellige farver. De metalliske PVD-overflader børstet sort krom, børstet bronze og poleret guld-optik er perfekte alternativer til dem, der ønsker mere end det sædvanlige krom. De nøje udvalgte metalfarver kombinerer elegance med modernitet og kan skabe smukke kontraster i både mørke og lyse badeværelsesmiljøer. Med trendfarverne mat hvid og mat sort finder fans af moderne arkitektur og kontraster det, de søger. Deres elegante enkelthed sætter den perfekte prik over i’et på ethvert moderne badeværelse.

For at gøre det muligt at skabe stilfulde miljøer, der omfatter hele badeværelset, fås ikke kun vandhaner i linjerne Metropol og Talis E i de nye overfladefarver. Også en række tilføjelsesprodukter fra andre produktlinjer produceres i de fem overflader: Fra termostatarmaturer over Showerpipe og hovedbrusere kan produkter i nye farver skabe målrettede kontraster på badeværelset eller give hele rummet et sammenhængende look.

Metropol og Talis E vandhanelinjer fra hansgrohe

Den velkendte komfort og design, du kender fra hansgrohe, er naturligvis et gennemgående element: Metropol er en armaturlinje, der efterlader et karakteristisk aftryk med sine præcise geometriske former og klare linjer. Serien Talis E skaber et moderne, elegant udtryk med sin slanke krop og tuden, der er perfekt afstemt med grebet i en tidløs silhuet.

Det er også en mulighed at indrette køkkenet med farverige kontraster, for der lanceres samtidig hansgrohe køkkenarmaturer i nye overfladefarver.

Du finder inspiration og mere information om FinishPlus på www.hansgrohe.dk.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår