Gulve i naturens eget design

Annonce – Dato 27 Feb 2020

Et gulv er meget mere end bare et gulv. Gulvet er en afgørende del af rummets miljø, og flere og flere vælger derfor et gulv, der opfylder såvel de æstetiske og miljømæssige krav som de praktiske behov.

Et gulv er meget mere end bare et gulv

Der er intet som et trægulv, der kan give et rum stemning og klasse. Træ er stærkt og autoritært. Her hersker harmonien i alliance med elegancen. Med et trægulv flytter naturen inden døre og giver råderum til at lege med materialets mange muligheder. Vælg mellem lyse og mørke træsorter – fra massive plankegulve, klodsgulve til lamelparketgulve. Få det lagt traditionelt med brædder på langs, på tværs eller vælg det smukke sildebensmønster. Mulighederne er mange og varierede. Det er helt op til dig og dine personlige præferencer. Et trægulv er altid smukt, elegant og klar til hvad som helst.

Der er intet som et trægulvmiljømæssige krav som de praktiske behov

Tæppeland Erhverv er specialister i smukke og slidstærke trægulve til ethvert formål – og ingen opgave er for stor eller kompliceret. Senest har vi forsynet 100 lejligheder i Irma Byen med 14 mm flydende lamelparket og udvendige hårdttræs terrasser, vi har lagt 22.000 m2 traditionelle trægulve på strøer i 350 lejligheder i Ø-Huset i Ørestaden, og vi har monteret 12.000 m2 eksklusive egetræsgulve i sildeparket i Axel Towers.

vælg det smukke sildebensmønster

Tæppeland Erhverv er i dag én af Danmarks største leverandør af gulvbelægning til virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det er en titel, vi tager seriøst. Vi tilbyder derfor alle typer gulvkonstruktioner til det professionelle marked, og vi sætter kvalitet og godt håndværk lige så højt som punktlighed og god service. Vores standardiserede og dokumenterede arbejdsprocesser sikrer uvildig rådgivning og kvalificeret projektstyring gennem hele gulvprojektet. For ingen ved bedre end os, at ekspertise er det bedste grundlag for den optimale gulvløsning. Kontakt os og hør hvordan vi kan give gulvet i dit byggeri ekstra opmærksomhed fra væg til væg.

Referenceprojekter fra Tæppeland Erhverv A/S

Bastionen Ørestad Syd

Bastionen Ørestad Syd

Nybygning | København | 315 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 234 l...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Søndre Campus - KUA 3

Søndre Campus - KUA 3

Nybygning | København | 1022 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

Pharma Science Center

Pharma Science Center

Nybygning | København N | 150 Mio.Kr

Nybygning af laboratorium/forskning i København på 4 etager . Selve byggeriet...