Gulvbelægninger med langsigtet holdbarhed - op til 40 års levetid

Dato: 6 Dec 2018

Alle gulve slides, nogle hurtigere end andre. Gulve i industrielle miljøer er ofte udsat for ekstreme påvirkninger: Truck-skader, tunge genstande, friktion, slid og kemiske angreb er almindelige i mange industrier.

LANGSIGTET HOLDBARHED

Acrylicons gulvbelægninger har kvaliteter, der giver langsigtet holdbarhed, uanset hvor gulvet er installeret. Acrylicon gulve er ekstremt modstandsdygtige overfor kemikalier, rengøringsmidler, olie, væsker og andre spild. På grund af Acrylicons kemiske egenskaber vil hvert lag (Primer, coating og top coating) kemisk bindes, frem for at binde sig mekanisk som ved epoxy- og polyurethanbelægninger.

Kemisk binding forhindrer delaminering, og at belægningen slipper betonen. Når det drejer sig om industrigulve til hård belastning er Acrylicons gulvbelægninger hårdere, har længere levetid og er den mest omkostningseffektive løsning. Alle Acrylicons gulvbelægninger er færdighærdede på 2 timer.

FARVER, DER SKABER EN FØLELSE AF VELVÆRE

Acrylicon fås i en bred vifte af farver, der kan opfylde alle krav. Forskellige områder kan have forskellige farver og derfor medvirke til at forbedre trafik ergonomien med farvekoder.

Acrylicon har udvist en ekstrem modstand mod ældning og misfarvning på grund af UV-påvirkning. Dette sikrer, at gulvets æstetiske kvaliteter er sikret på lang sigt. I mange arbejdsområder er skridsikring en nødvendighed. Acrylicons overflader kan forsynes med en række af skridsikkerheds teksturer, der passer til de fleste miljøer.

MICROBAN BESKYTTER MOD VÆKST AF MIKROBER

Acrylicons Microban teknologi har gennemgået en omfattende, uafhængig laboratorietest og har et langt erfaringsgrundlag for sikker brug. Microban beskyttelse er ikke en erstatning for normal rengøringspraksis, og er ikke designet til at beskytte brugerne mod sygdomsbærende organismer.

Microban teknologien giver kontinuerlig antimikrobiel beskyttelse mod bakterier, mug og skimmel, som kan forårsage pletter, lugte og produkt forringelse. Microban beskyttelse kan ikke vaskes eller slides væk. Acrylicon med Microban beskyttelse er det perfekte gulv til fødevareindustrien og er fødevaregodkendt.

Acrylicon Dekor System

Acrylicon Dekor System med gradueret kvartssand er det ideelle valg til våde og hårdt belastede områder, hvor hygiejne og rengøringsvenlighed kræves. AcryliCon Dekor system leveres også med skridsikring i ønsket styrke. Anbefales til næringsmiddelindustri, fiskeindustri, bryggerier, storkøkkener, bilindustri, ekstremt våde miljøer, mekanisk- og kemisk industri m.m.

Egenskaber:

  • Fuldstændig hærdet på 2 timer
  • Trykstyrke på 94 N/mm²
  • Ikke giftig - Opløsningsmiddel fri Reparationsvenligt
  • Markedets bedste levetid

Acrylicon Flake/Granito System

Acrylicon Flake System er et 2-3 mm gulv med dekorative flakes, der kan leveres i et utal af forskellige farver og blandinger til ethvert ønske og behov, fx granit- eller marmorlignende gulve. Anbefales til korridorer, supermarkeder, sygehuse, garderober m.m. Egner sig primært for stor fodtrafik og medium industri.

Acrylicon Flake/Granito System er et 2-3 mm system for let industri og områder med megen gående trafik.

Acrylicon Flake/Granito System kan også leveres med Microban Antibakteriel beskyttelse.

Egenskaber:

  • Kan betrædes efter 1 time
  • Færdighærdet efter 2 timer
  • Trykstyrke 84 N/mm²
  • Trykstyrke ved bøjning 37 N/mm²

ACRYLICON VARIANT SYSTEM

Et ensfarvet selvnivellerende industrigulv, som kan tilføjes spredte flakes. Kan lægges i forskellige tykkelser fra 1-3 mm, afhængig af brugsområde. Meget høj trykstyrke, er let at holde rent til trods for store belastninger. Anbefales til parkeringshuse, bilindustri, papirindustri, stadions, laboratorier, sygehuse, hangarer m.m.

Egenskaber:

  • Som for Acrylicon Flake/Granito System, men med trykstyrke 98 N/mm².

Se mere på www.acrylicon.com/da/

For mere information kontakt Sune Olsen på tlf.: 60161535, Sune.N.Olsen@AcryliCon.DK

Mere om produktet AcryliCon Variant System

AcryliCon Variant System

AcryliCon Variant System er et ensfarvet selvnivellerende industrigulv

Acrylicon Variant System - BIM

Acrylicon Variant System - BIM

Acrylicon Variant System

Læs mere

Referenceprojekter fra AcryliCon ® Systems

Naturmælk AmbA

Naturmælk AmbA

Tinglev

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri der er ejet af leverandørerne. De har ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår