Gode råd i forbindelse med anskaffelse af vandkølere

Annonce – Dato 9 jun 2020

“Drikkevandet er kun attraktivt, hvis det er passende køligt" ifølge Sundhedsstyrelsen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, ifølge ovenstående, at det drikkevand som alle bør have adgang til, skal være tilpas koldt for at gøre det så attraktivt som muligt. Der er flere måder at sørge for at alle har adgang til koldt drikkevand dagen igennem. En måde er at investere i en drikkevandskøler, der leverer iskoldt drikkevand til alle og også er et sundt alternativ til mere sukkerholdige muligheder.

Gode råd i forbindelse med anskaffelse af vandkølere

Hvad er forventningerne?

Der er mange producenter på markedet når det kommer til vandkølere, som alle har sine egne bud på den bedste drikkevandskøler. Derfor bør man undersøge markedet inden investeringen for at være sikker på, at den drikkevandskøler man investerer i, lever op til de forventninger man har. Vandkølerproducenten Kuvatek har samlet en række gode råd som med fordel kan læses igennem som indledning i undersøgelsesprocessen.

Opsamlede erfaringer

Her tages der udgangspunkt i Kuvateks egne erfaringer med de spørgsmål og problemstillinger, kunder har haft igennem tiden - siden 1985. Derfor har man samlet en række generelle råd på baggrund af erfaringer og samtaler med kunder. Det kan f.eks. være hvilke tanker man har gjort sig i forhold til antal af maskiner, hvilken model, udtryk og placering samt de økonomiske og miljømæssige forskelle, der arbejdes med i produktionen af drikkevandskølere.

Relevante beslutningsgrundlag

Det skal siges, at dette ikke er en videnskabelig udredning. Følgende råd er udelukkende lavet på baggrund af erfaringer og observationer igennem tiden, som har været relevant for kunders beslutning om, hvilken drikkevandskøler de har besluttet sig for at investere i.

drikkevandskøler fra Kuvatek

Syv gode råd:

  • ”Det er ikke sjovt at drikke vand, der har stået for længe i store plastikdunke”
  • ”Det handler om at få noget robust, når det skal bruges af ca. 1.000 mennesker hver dag”
  • Hvad er forskellen på kølesystemer?
  • ”Det har været en af mine opgaver at finde en løsning uden servicekontrakt…”
  • ”De fungerer fint og er utrolig støjsvage. Vores gamle vandautomat står og brummer nede i kantinen”
  • ”Vi er en grøn skole, og vi har meget fokus på bæredygtighed…”
  • ”Af hensyn til rengøring omkring køleren var det også et ønske, at det ikke skulle være en gulvmodel”

Uddybende information

De syv ovenstående citater giver en ide om nogle af de tanker og problemstillinger, kunderne har haft i undersøgelsesprocessen. For at læse mere om hvad man bør være opmærksom på før investering i drikkevandskølere, findes den fulde gennemgang af de syv råd og lidt til her.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Yderligere information: tlf. 65 96 77 96, e-mail: info@kuvatek.dk