Glasdøre, glasvægge og New York glasskillevægge

Dato: 20 mar 2020

INNGLASS® CE-mærkede dørprofiler fremstår i et unikt design, hvor der er taget hensyn til arkitektens og kundens æstetiske ønsker om smalle profiler uden unødige lister og samlinger.

Uden synlig fastgørelse

Ved hjælp af et specialudviklet beslag kan INNGLASS® døre og glasvægge monteres uden synlig fastgørelse og uden elastiske fuger, uanset om de er monteret som glasvægge eller monteres i faste vægge.

INNGLASS® glasdøre, glasvægge og New York glasskillevægge

Standard og tilvalg

Alle profiler produceres i Danmark i ekstruderet aluminium og leveres som standard i naturanodiseret overflade 10 my, men kan også leveres pulverlakeret i RAL farve efter nærmere aftale. Standarddøre måler 895 mm (B) x 2093 mm (H), er både venstre- og højrehængte og kan leveres fra dag til dag. Alle døre leveres som standard med flotte og solide låsekasser, og der er mulighed for at tilvælge lydbundsskinne, dørlukker samt ADK/automatisk dørkontrol. Kan også leveres med nøglebokse eller kodelåse. Glasfalsen kan optage op til 17 mm sikkerhedsglas u-klassificeret – alt efter kundens ønsker. Glas monteres med lodrette samlinger som stødes sammen om klar siliconeliste som mellemlæg. Alle INNGLASS® døre og vægge kan leveres efter specielle mål og udformninger efter ønske.

Modulært og flytbart system

INNGLASS® sortimentet udmærker sig ved at være nemt at samle og montere. Systemet er modulært, således at alle elementer kan adskilles igen og flyttes til andet sted i f.eks. et erhvervslejemål, hvis dette ønskes efterfølgende. Konceptet er opbygget til at imødekomme brugernes ønsker til kvalitet, design, rengøring og vedligeholdelse. Systemets unikke opbygning er efter princippet ”keep it simple”, hvilket gør det intuitivt, hurtigt og nemt at montere, og derved også økonomisk med et lavere tidsforbrug.

INNGLASS® New York Design 29 glasvægge

INNGLASS® New York Design 29 glasvægge

Anvendes, hvor ønsket om en glasskillevæg i et eksklusivt design og New York-stilen er i højsædet. New York Design 29 glasskillevæge kan opbygges med både enkelt- og dobbeltfløjede døre, der begge både kan være som sidehængte døre og som skydedøre, også automatiske.

Smalleste sprosseprofil i markedet

Som navnet antyder er sprosserne kun 29 mm brede – det smalleste profil i markedet, der giver den færdige væg et smukt og slankt design med markerede linjer og skarpe kanter, der på den måde giver væggen et helhedsudtryk som et støbejernsvindue.

Smalleste sprosseprofil i markedet

New Yorker-look’et

Leveres både med gennemgående profiler og dæksprosser. Med de gennemgående profiler fås de ægte eksklusive felter med et stykke glas i hvert felt, der kan opbygges i felter af ca. 450/500 x 650/700 mm. alt efter ønske og vægdimension. Med denne løsning er det nemt at udskifte glas i de enkelte felter, hvis der går en rude itu. Dæksprosserne er velegnede til f.eks. brus og bad samt til lyd. Glasfalsen er beregnet til 6 mm hærdet floatglas eller 6,38 mm lamineret sikkerhedsglas u-klassificeret – alt efter kundens ønsker. Monteres uden synlig fastgørelse og uden elastiske fuger.

New York Design 29 lagerføres i RAL 9011 glans 30 struktur

Made in Denmark

Alle profiler produceres i Danmark i ekstruderet aluminium, og leveres med en eksklusiv pulverlakeret sort strukturoverflade. New York Design 29 lagerføres i RAL 9011 glans 30 struktur (Sort), men kan også leveres i andre RAL farver efter ønske. Kan leveres i specielle mål og udformninger efter ønske.

Modulært og flytbart system

New York Design 29 udmærker sig, ligesom de øvrige produkter i INNGLASS® sortimentet, ved at være nemme at samle og montere. Systemet er modulært, således at alle elementer kan adskilles igen og flyttes hvis det ønskes.

Yderligere information: www.innglass.dk, tlf. 70 27 49 11, E-mail: info@innglass.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår