Genial, prisvindende LED-belysning

Dato: 19 nov 2012

Design, funktionalitet og effektivitet i suveræn kombination

Genial, prisvindende LED-belysning

Design, funktionalitet og effektivitet i suveræn kombination

Coriflex er ikke bare en æstetisk nydelse der har vundet adskillige designpriser, det er også tysk grundighed og ingeniørkunst når det er allerbedst. Armatursystemet, baseret på LED-bånd, er genialt og kompromisløst udtænkt, og egner sig til alt lige fra storskala industri til kontorer, hospitaler og offentlige institutioner.
Blandt Coriflex' mange unikke features kan nævnes:

• 50% reduktion af monteringstid
• optisk tilpasset lysfordeling
• 3.500-4.000 lumen
• minimum 6 års levetid ved konstant lys
• nem udskiftning af lyskilden
• op til 80% strømbesparelse mod konventionel belysning

Coriflex er udviklet og produceret af tyske Trilux, der er en af Europas førende producenter af LED-belysning. Trilux' overvældende program tæller en lang række banebrydende belysningsprodukter, udviklet til specifikke områder som fx butikker, kontorer, industri, hospitaler, gade og vej m.m.
ClimaCare er eneforhandler af Trilux belysning i Danmark, og kan levere alt inden for energibesparende belysning. Få tilsendt materiale ved at ringe på 8820 0580, eller klik ind på www.climacare.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår