Genial, prisvindende LED-belysning

Dato: 19 nov 2012

Design, funktionalitet og effektivitet i suveræn kombination

Genial, prisvindende LED-belysning

Design, funktionalitet og effektivitet i suveræn kombination

Coriflex er ikke bare en æstetisk nydelse der har vundet adskillige designpriser, det er også tysk grundighed og ingeniørkunst når det er allerbedst. Armatursystemet, baseret på LED-bånd, er genialt og kompromisløst udtænkt, og egner sig til alt lige fra storskala industri til kontorer, hospitaler og offentlige institutioner.
Blandt Coriflex' mange unikke features kan nævnes:

• 50% reduktion af monteringstid
• optisk tilpasset lysfordeling
• 3.500-4.000 lumen
• minimum 6 års levetid ved konstant lys
• nem udskiftning af lyskilden
• op til 80% strømbesparelse mod konventionel belysning

Coriflex er udviklet og produceret af tyske Trilux, der er en af Europas førende producenter af LED-belysning. Trilux' overvældende program tæller en lang række banebrydende belysningsprodukter, udviklet til specifikke områder som fx butikker, kontorer, industri, hospitaler, gade og vej m.m.
ClimaCare er eneforhandler af Trilux belysning i Danmark, og kan levere alt inden for energibesparende belysning. Få tilsendt materiale ved at ringe på 8820 0580, eller klik ind på www.climacare.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår