Gem dit affald, cykler, redskaber, maskiner eller andet væk

Annonce – Dato 16 nov 2023

Med en miljøstation/affaldsskur/redskabsrum fra Dansk Carport System.

Miljøstation/affaldsskur/redskabsrum fra dansk carport system

Optimale løsninger til private/offentlige samt projekter i boligforeninger

I en større virksomhed eller institution kommer der selvfølgelig også mere affald. Derfor kan det være praktisk at få bygget en affaldsskjuler i nærheden, så din virksomhed, institution eller arbejdsplads fremstår nydelig og organiseret - hele dagen. I vores sortiment kan du naturligvis finde store og små affaldsskjulere, der kan indeholde mange skraldespande og containere på én gang. Er der overdækning/tag til modellen, kan du også vælge at placere redskaber eller lignende, hvis du vil udnytte den ekstra plads.

En skræddersyet løsning

Kontakt os for at høre nærmere og få en skræddersyet løsning til netop dine præferencer. Vi tilpasser affaldsskjuleren, så der er plads til lige præcis de skraldespande, du som privat, erhverv eller institution har brug for. Mangler du plads til dine kollegers cykler? Så anbefaler vi et passende cykelskur, som kan skabe orden i børnehaven, på skolen, derhjemme eller ved dit erhverv.

En løsning efter dit hoved

Skal din næste skraldespandsskjuler være både stilfuld og funktionel? Vi har med sikkerhed en løsning efter dit hoved. Du kan nemlig få kundetilpassede løsninger, da vi har specialiseret os i at opfylde vores kunders unikke behov. Desuden har vi egenproduktion, hvorfor vi er overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig. Hjælpen er nær, hvad enten du ønsker en lille eller stor skraldespandsskjuler.

Skraldespandsskjuler både stilfuld og funktionel

Redskabsrum

Ønsker du at få en ensartet og stilren stil på matriklen? Vi har også flotte redskabsrum, hvor du kan gemme dine mange haveredskaber væk på en praktisk og smart måde. Du kan vælge blandt mange designs. Måske har vi en model i samme stil som din nye affaldsskjuler?

Cykelskure

Elsker du det aktive udeliv, så har du formentlig også en cykel. Kunne du tænke dig, at din cykel står tørt og godt ligesom dine skraldespande? Så har vi faktisk også skønne cykelskure i vores sortiment. Med vores brede udvalg kan du få et ensartet, stilrent og praktisk udtryk på din grund.

Dobbelt affaldsskjuler

Er du på udkig efter en dobbelt affaldsskjuler? Med to eller flere skraldespande kan det være nyttigt med et større skur eller skjuler. Det bidrager til en samlet oplevelse af din bolig, og så bliver arbejdet nemmere, når skraldespandene står lige ved hinanden. Med en dobbelt affaldsskjuler får du ikke skraldespandene til at fylde mindre rent fysisk. Men de vil til gengæld komme til at fylde mindre rent visuelt.

Dobbelt affaldsskjuler

Firmaprofil

Hos Dansk Carport System kan vi stå for alt lige fra design og produktion til montering af den ønskede affaldsskjuler. Vi har hovedbase i Randers, men kan, takket være vores dygtige og fleksible montører, monterer vi i hele landet.
Er du overbevist om, at din familie eller arbejdsplads vil blive glad for en affaldsskjuler, så jeres indkørsel bliver mere ryddelig?
Så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder glædeligt et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så du kan blive klogere på, hvad vi kan tilbyde. Du skal blot sende os en e-mail eller give et kald. Så er vi klar til at rådgive og vejlede dig.

Se mere på vores hjemmeside her

Yderligere information: www.danskcarportsystem.dk, tlf. 87 25 49 16.

Mere om produktet Cykelskure – Depot – Affald - Miljøstation

Cykelskure – Depot – Affald - Miljøstation

En praktisk løsning til at opbevare alt det, der ikke tåler at stå udenfor

Ensidet Redskabsrum
Redskabsrum med Sadeltag
Redskabsrum med buet tag
Square redskabsrum
Home Redskabsrum
Mini/lille Cykelskur
Home Cykelskure
Ensidet Cykelskure
Cykelstativer
Cykelskure Brochure