Gaspejsen er populær som aldrig før

Dato: 19 nov 2020

Denne smukke og stilrene varmekilde er efterspurgt i disse år, hvor udviklingen har medført, at opvarmning via en gaspejs er blevet nemmere og mere effektiv. De fås i mange udgaver, men tunneludgaven i højformat er ideel til den højloftede bolig.

Denne smukke og stilrene varmekilde er efterspurgt i disse år,SKRÆDDERSYET TIL DEN MODERNE BOLIG

Skræddersyet til den moderne bolig

Designet er eksklusivt, stilrent og nutidigt, den er nem at vedligeholde og enkel at tænde. Den enkle styring kan foregå via en fjernbetjening eller en smartphone, og der er fleksible installationsmuligheder. Og så er varmen og det hyggelige skær fra bålet helt uovertruffen. 

Den nye trend

Hos Philip Pejse på Strandvejen 140B i Hellerup har de i mange år leveret gaspejse i den traditionelle aflange tunneludgave, men indehaver Yvan Teillet fortæller, at gaspejse i højformat er den nye trend, hvis man har en bolig, hvor der er højt til loftet: 

”Vi tilbyder forskellige modeller med højder på 80, 90, 120, 140 eller 160 cm med forskellige bredder. Dermed kan man få en gaspejs, der passer til behovet i ens bolig. Vi fører gaspejse fra to kvalitetsproducenter, som har fem forskellige størrelser af gaspejse i højformat. Desuden kan man få tilvalgsmuligheder som refleksfri glas, LED-lys i bunden, der giver en ekstra glødeffekt til bålet, og styring af pejsen med en smartphone eller via KNX-systemet. Så har man højt til loftet, bør man overveje muligheden for en gaspejs, der eksempelvis går 160 cm op i højden, det er både en smuk og funktionel løsning,” siger Yvan Teillet.

Hos Philip Pejse på Strandvejen 140B i Hellerup har de i mange år leveret gaspejseHos Philip Pejse på Strandvejen 140B i Hellerup har de i mange år leveret gaspejse i

Brænder med effekt 

”De fleste gaspejse har i dag en brænder-teknologi, som resulterer i en trekantet flamme, der minder om flammen i en almindelig pejs. Det er derfor blevet en god løsning med en tunnelgaspejs i højformat. I de første højformats gaspejse vi markedsførte, var der kun en flad brænder, og det virkede forkert med højformatet. Nu har vi brændere, der løfter flammen, så det giver en langt bedre effekt til de høje formater”, forklarer Yvan Teillet. 

Korrekt installation og opfølgende rådgivning er vigtig

 I og med at pejsene er blevet meget mere moderne og avancerede, er kravene til at få dem installeret i hjemmet vokset tilsvarende. Yvan Teillet anbefaler derfor, at man tænker sig godt om, når pejsen skal installeres.
”På nettet kan man sikkert finde mange forskellige pejse, men en ting er prisen på nettet, en anden er selve installationen og den opfølgende rådgivning. Det er altid vigtigt, at man omgår flammerne med omhu og respekt. Philip Pejse tilbyder grundig rådgivning i hele forløbet, fra valg af model til levering, installation, afprøvning og brug af pejsen. Vi går ikke, før pejsen virker fuldstændig som den skal, og alle sikkerhedskrav er overholdt. Til gengæld får man et elegant, sikkert og stemningsfyldt designmøbel i sit hjem,” slutter Yvan Teillet.

Yderligere information: https://philippejse.dk/gaspejs/, tlf. 3961 6212.

Mere om produktet Gaspejse

Gaspejse

En gaspejs skaber hygge i boligen

Tunnel gaspejs

Tunnel gaspejs

Se udvalget af tunnel gaspejse

Læs mere

Et-sidet gaspejs
Referencebog

Referencebog

Referencebog

Læs mere

To-sidet gaspejs
Tre-sidet gaspejs
Tre-sidet rumdeler gaspejs
Element 4 gas
PASSION FOR FIRE
Element Club series 4
Element Outdoor fires 4
Gaspejs Modore 75H fra Element4

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår